Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Fendt Farmer 250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fendt Farmer 250
Cod produs
V8DXY2P4-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Alege mereu calitatea, achizitionand acest simering butuc tractor Fendt Farmer 250 - de calitate! Un simering butuc are la baza cele mai bune materiale, precum NBR Cauciuc Nitril Butadin, invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta. Piesa are rolul de a etansa grupul reductor la locul de montaj pe fuzeta, retinand lubrifiantul in interior si impuritatile la exterior! Achizitioneaza acum acest produs original Carraro! Livrare in doar 24 de ore, oriunde in tara! Te asteptam sa il comanzi!

Piese de calitate, la fiecare pas! Masinile, uneltele, echipamentele si cladirile, aparatura, toate acestea au nevoie de intretinere si suport tehnic. Ele pot prezenta diverse defectiuni dupa o perioada de timp, iar intretinerea corecta asigura ca totul functioneze optim. Asa cum o constructie are nevoie de o fundatie solida pentru a rezista in timp, asa si utilajul tau trebuie sa se bazeze pe o intretinere corespunzatoare!

Simering butuc tractor Fendt Farmer 250 - iti intregeste cu adevarat reparatia!

Acest simering este un produs de maxima importanta pentru utilajul tau! Montajul acestei piese se realizeaza relativ simplu! Iti va fi necesara doar unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata fetei simeringului. Iti recomandam sa nu uiti de gresarea lui, atat la interior, cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Vei avea nevoie de un simering butuc nou atunci cand se executa desfacerea grupului reductor, pentru inlocuirea vreunei componente sau daca apar pierderi de ulei.

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!

Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Am putea spune ca privim utilajul tau ca printr-un obiectiv foto: vedem extrem de multe detalii, dar ce am face cu ele fara experienta angajatilor si fara calitatea pieselor din depozit? Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

Un produs certificat iti ofera siguranta si confort. Este perfect atunci cand esti sigur de achizitia facuta. Asa se intampla si atunci cand cumperi un simering butuc pentru tractor Fendt Farmer 250 original, caci articolul ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un simering butuc tractor Fendt Farmer 250 va ajunge la tine in perfecta stare, rapid si sigur. Iti oferim o livrare corecta si ne straduim ca tu sa primesti produsul in cel mai scurt timp posibil. Ne dorim sa beneficiezi si de o experienta pozitiva a livrarii, asa incat, poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate sau poti depune o cerere accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine cat ai zice peste!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

180mm diametru exterior
150mm diametru interior
14.5, respectiv 16mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura