Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Fendt Farmer 260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fendt Farmer 260
Cod produs
9PZ46ILU-A-IA
Out Of stock
Descriere
Un asemenea simering butuc tractor Fendt Farmer 260 reprezinta un element de transmisie extrem de uzual, cu sute de aplicatii! Este atat de necesar si are asa de multe solicitari, incat ne straduim sa il regasesti permanent pe rafturile noastre! Provine dintr-o fabrica de renume, unde a beneficiat de cele mai moderne tehnici de prelucrare - Carraro! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate. Poate fi usor de livrat, chiar daca esti la sute de kilometri departare!

Depozitul nostru este un loc care te va surprinde din toate punctele de vedere! In primul rand gazduieste colectii extrem de variate, de ultima generatie, pentru toate categoriile de utilaje! In plus, angajatii nostri aplica serviciul gratuit de consultanta intr-un mod care te face sa revii ori de cate ori ai o solicitare! Din aceasta abordare vei putea sa castigi extrem de multe informatii pretioase si sa inveti sa-ti mentii utilajul la 100% capacitate!

Simering butuc tractor Fendt Farmer 260 - fii increzator in calitatile lui!

Simeringul nostru joaca un rol extrem de necesar grupului reductor: asigura protectia lui in fata daunatorilor din mediul extern! Bariera pe care o creeaza simeringul in fata prafului, umezelii si altor impuritati este super eficienta! Astfel, te protejeaza pe tine si ce alte investitii, mult mai mari! Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat factorul de care depinde sanatatea grupului reductor! Rugina, umezeala, praful si alte impuritati nu vor avea acces intre piesele de schimb ale angrenajului, mult mai costisitoare!

Te scoatem din orice situatie dificila!

Depozitul nostru este locul in care te poti opri sa dai un semnal de alarma! Poti face asta cu incredere, suntem in orice moment pregatiti pentru reparatii de urgenta si te poti baza pe atitudinea noastra proactiva in fata dificultatilor! Dispunem de toate resursele necesare pentru performanta! Serviciul nostru gratuit de consultanta reprezinta un complex de elemente concepute pentru a-ti fi de folos la munca! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica ce cuprinde aspecte extrem de variate, gandite special pentru tine, care ai nevoie de suport intr-o activitate atat de provocatoare.

Nu te ingrijora atunci cand achizitionezi piese de schimb de la noi! Produsele noastre nu numai ca sunt o selectie impecabila, care intruneste nevoile reale ale utilajului tau, insa primesti garantia calitatii lor! In acest caz, un simering butuc pentru tractor Fendt Farmer 260 detine un o garantie pe o perioada de 6 luni.

Ne facem treaba intr-un mod alert, aceasta fiind starea noastra obisnuita de a ne petrece timpul la munca! Ne grabim sa-ti expediem produsele la fel cum si tu te grabesti sa-ti remediezi defectiunile! Primesti acest simering butuc tractor Fendt Farmer 260 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti prelua chiar tu de la noi din sediu! Apeleaza-ne sau completeaza aceasta cerere de pe site!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Specificatii tehnice

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura