Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Fendt 714

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fendt 714
Cod produs
PMYFJWVH-A-IA
Out Of stock
Descriere
Din categoria produselor de inalta calitate se trage si acest simering butuc tractor Fendt 714 - o creatie prelucrata excelent. Producatorul sau este nimeni altul decat celebrul Carraro, atelierul tehnic de creatie de unde provin nesfarsite colectii de top. Aici se lucreaza cu pasiune si stiinta, cu scopul de a concepe si de a imbunatati piese de schimb cu adevarat folositoare! Simeringul nostru ofera protectie grupului reductor avand grija de sanatatea lui pe termen lung! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Nu incercam sa schimbam mentalitati, insa ceea ce stim sigur este ca la noi in depozit nu „merge si asa”. Lucrurile trebuie sa mearga asa cum se cuvine, in functie de solicitarea pe care o primim de la client. Clientii care tin cont de recomandarile noastre, in general, sunt persoane care au obtinut rezultate remarcabile si care si-au dezvoltat afacerile! Apeleaza-ne cu toata convingerea ca iti vom raspunde prompt si te vom ajuta sa iesi din incurcatura!

Simering butuc tractor Fendt 714 - totul incepe cu piesa cea buna!

Ceea ce face acest simering este sa etanseze grupul reductor facand o bariera intre mediul intern si cel extern. Practic, impuritatile, rugina si umezeala nu vor mai putea patrunde acolo. Acestea nu vor influenta procesul de uzura al pieselor din angrenaj, care sunt oricum foarte costisitoare! Rolul sau este colosal, invers proportional cu dimensiunile si simplitatea lui. Cu o protectie eficienta ai putea spune ca faci o investitie pe termen lung!

Stim sa oferim ajutor! Avem consultanta gratis!

Avem raspunsuri pentru orice intrebare, avem solutii pentru orice dificultate si, nu in ultimul rand, avem disponibilitate pentru tine! Fie ca ai nevoie sa fii asistat la telefon, fie ca esti intr-o situatie delicata si trebuie sa ne deplasam catre tine, te poti baza pe noi! Serviciul nostru gratuit de consultanta este „ceva-ul” pe care nu-l mai regasesti nicaieri si care ne reprezinta echipa! Ne place sa traim satisfactia lucrurilor facute bine si sa contribuim la succesul tau!

Fii increzator atunci cand cumperi de la noi! Avem pretentia ca produsele noastre sa nu-ti dea batai de cap! Majoritatea detin un certificat de garantie pentru neplacutele defectiuni din fabrica! Te vom ajuta sa solutionezi aceste situatii, pe cat de rare, pe atat de enervante! In acest caz, un simering butuc pentru tractor Fendt 714 detine un o garantie pe o perioada de 6 luni.

Suntem motivati sa ne grabim! Cu felul in care ne miscam noi, utilajul tau se va pune pe roate in cel mai scurt timp si va fi gata de o noua zi de munca intensa! Primesti acest simering butuc tractor Fendt 714 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi cererea de pe site!

Inima utilajului tau bate dupa cum ii canta mecanicul! Da, cam atat de mult influenteaza montajul functionarea utilajului! Nu e de mirare ca o piesa de schimb care a fost montata cu stiinta, poate sa traiasca mai mult si sa fie de doua ori mai eficienta! Opteaza pentru un montaj complet si lasa-te doar in grija unor profesionisti cu experienta!

Ai grija la toate detaliile! Ele fac diferenta!

In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura