Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator Caterpillar 426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426, 426B, 426C
Cod produs
TSVNLQ1J-A-MI
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa apa buldoexcavator Caterpillar 426 este oricand disponibila pentru tine la noi in depozit! A trecut printr-un filtru drastic de selectie si respecta principiul calitatii, ceea ce o face sa ocupe rafturile depozitului nostru. Aceasta inima neobosita a utilajului tau este oricand pregatita de drum, fiind foarte usor de intrat in posesia ei, chiar daca esti la sute de kilometri departare.

Ce-ai spune de o noua viziune asupra activitatii tale de productie? Alege sa vorbesti cu angajatii nostri. Ei iti pot livra informatii extrem de pretioase pentru tine si pentru timpul tau de calitate la munca!

Ramai in contact cu noi!
Aceasta pompa de apa pentru buldoexcavator Caterpillar 426 este prelucrata cu interes si responsabilitate, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

Fii atent la simptomatologia utilajului tau! Fii pe faza din timp, intrucat toate aceste semne ar putea indica o pompa de apa defecta:
• Ori pentru ca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului, ori pentru ca nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, presetupa se deterioreaza. Din acest motiv lichidul de racire incepe sa se piarda.
• Daca montajul pompei este defectuos, axul sau pinionul de angrenare se deterioreaza. Pompa se gripeaza, iar in timpul functionarii incep sa se auda sunete metalice.

Oferim clientilor nostri tot suportul!
Suntem alaturi de tine in calatoria catre succes, asa ca indrazneste sa urci! Pentru o urcare lina ar trebui sa fii... tehnic asigurat. Suntem aici pentru tine, gata sa te ajutam sa treci peste obstacole, iar in final, vei descoperi chiar tu oportunitatile. Trebuie doar sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta:
• Avem tot ce iti trebuie!
• Facem o identificare de calitate!
• Te ajutam sa inveti sa-ti mentii utilajul exact asa cum a fost el proiectat, printr-un plan personalizat!
• Venim la fata locului daca esti imobilizat si ai nevoie de reparatii de urgenta!

Nu uita ca suntem focusati pe nevoile clientilor si ca oricare ar fi situatia, vom gasi cele mai favorabile solutii pentru ei! Aceasta pompa de apa Caterpillar 426 merita sa o achizitionezi cu incredere deplina! Se livreaza alaturi de un certificat de garantie valabil pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Lucram permanent intens si ne grabim cu expedierea coletelor. Facem acest lucru pentru a-ti fi de folos, pentru ca utilajul tau sa revina la munca recuperat si 100% activ. Primesti aceasta pompa apa buldoexcavator Caterpillar 426 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru. Nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa depui o cerere pe site!

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Produsul este perfect compatibil si cu modelele Caterpillar 426B si Caterpillar 426C

Codul produsului: TSVNLQ1J-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura