Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 426 este o varianta aftermarket, iar calitatea ei, in cazul in care o vei alege, te va face sa te intrebi doar de ce nu ai cumparat-o de mai devreme.

Alege aceasta componenta de pe www.acnpieseutilaje.ro si vei primi si garnitura care vine intre ea si blocul motor.

Avem pentru tine toate raspunsurile pe care le cauti. Contacteaza-ne la unul dintre numerele de telefon afisate pentru a lua legatura cu unul dintre angajatii nostri care este nerabdator sa iti rezolve neclaritatile. Iti oferim acest serviciu de consultanta fara nici un fel de cost suplimentar.

Beneficiezi si de un an garantie la pompa de alimentare Caterpillar 426 pentru ca tu sa poti sta linistit, investitia ta fiind protejata. Montajul ei insa trebuie sa fie corect.

Iti livram piesele folosindu-ne de serviciile de curierat rapid. Asta inseamna ca ele ajung la tine in numai 24 de ore. Daca te afli in apropiere si doresti sa vii pana la sediul ACN Piese Utilaje din comuna Jilava, te asteptam oricand pe timpul programului de lucru pentru a-ti inmana personal piesele. Nu trebuie sa platesti decat atunci cand comanda iti este predata, orice varianta ai alege.

Iti putem pune la dispozitie si unul dintre cele mai bune servicii de montaj din tara. Avem la dispozitie service-uri mobile care pot veni oriunde in tara pentru a monta aceasta pompa de alimentare pentru tine. Si nu numai. Apeleaza-ne pentru a-ti oferi mai multe detalii.

Specificatii tehnice:

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal

Aceasta pompa de alimentare Caterpillar 426 se potriveste si pe modelele de buldoexcavator Caterpillar 426B si Caterpillar 426C .

Cod produs: 7R51K8V4-B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura