Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal JCB 426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 426
Cod produs
V8HKYA5C-G-IA
Out Of stock
Descriere
Fabricata in Europa din materiale durabile, pompa de apa JCB 426 face acum parte din oferta noastra si poate fi achizitionata la un pret extrem de convenabil. Este o alternativa menita pentru a fi folosita in reparatii rapide la costuri reduse. Designul pompei de apa asigura compatibilitate cu incarcatorul frontal JCB 426. Alaturi de pompa de apa vei primi un o-ring, pentru etansarea corpului pompei si blocul motor. Produsul poate fi livrat in orice localitate, in timp rapid.

Pentru informatii suplimentare si asistenta specializata, apeleaza serviciul gratuit de consultanta! Afla toate detaliile despre produsele pe care ti le doresti. Primesti oferte bune de pret si te asiguram ca piesele si consumabilele sunt de cea mai buna calitate. Hai sa ne cunoastem mai bine si sa vedem cu ce te putem ajuta! Ai sa gasesti multe servicii ACN Piese Utilaje care iti pot usura viata! Promitem un parteneriat avantajos de ambele parti!

Pompa de apa JCB 426 - fabricata de specialisti dibaci!

Ne-am obisnuit clientii cu produse de calitate, preturi bune si sfaturi utile. Pompa de apa este o piesa esentiala pentru utilajul tau. Este imperativ sa-i recunosti semnele de uzura ca sa previi o situatie si mai neplacuta. Nu trebuie sa fii mecanic ca sa recunosti unele probleme. Prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice poate fi un indiciu. De asemenea, pierderile de antigel ar putea sa-ti dea de gandit.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Alege sa mentii perioada de garantie in intregime printr-o montare eficienta a pompei de apa. Instructiunile oferite odata cu pompa de apa pentru incarcator frontal JCB 426 te vor ajuta sa realizezi o montare corecta si astfel beneficiezi de 12 luni de garantie din momentul cumpararii.

Un curier se va ocupa de procesul de livrare, care dureaza estimativ 24 de ore. Vei plati in sistem ramburs dupa ce vei verifica continutul coletului. De asemenea, poti ridica pompa de apa JCB 426 de la sediul nostru, imediat dupa ce ai plasat comanda prin telefon sau online.

Pentru reparatii care cer prezenta unui specialist, suna la departamentul nostru tehnic si cere o oferta pentru a avea un atelier mobil si o echipa de mecanici, cu piese de calitate, in localitatea in care se afla incarcatorul frontal.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura