Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal JCB 416S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 416S
Cod produs
7YOAX4FM-G-IA
Out Of stock
Descriere
Schimbarea pompei de apa in cazul incarcatorului frontal are de-acum o solutie foarte eficienta. Pompa de apa JCB 416S primeste toate recomandarile atat in ceea ce tine de calitate, cat si de pret. Axul, paletii, rulmentul si presetupa - care stau la baza acestei pompe de apa - au fost produse in Italia astfel incat piesa sa asigure performante si compatibilitate maxime. Inclus in pretul pompei de apa este si un o-ring cu care vei etansa corpul pompei si blocul motor. Astfel, poti asigura o montare rapida si fara complicatii.

Plaseaza comanda si piesa de care ai nevoie va ajunge la tine in 24 de ore. Daca mai doresti sa afli si alte informatii, te asteptam aici cu serviciul gratuit de consultanta. Angajatii ACN sunt experti in domeniu, deci stoarce de la ei toate raspunsurile. Ce se potriveste bine utilajului tau, de ce interventii ar avea nevoie, care consumabile sunt mai bune. O sa vorbesti cu ei o groaza si nu te vei plictisi, sunt chiar oameni faini!

Pompa de apa JCB 416S - asigura o montare perfecta!

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa intelegem, printr-o analogie oarecum banala, ce este o pompa de apa pentru motor. Masinariile sunt facute de oameni, iar modul lor de functionare seamana cu cel al corpului nostru. Avem nevoie de lichide pentru a ne regla temperatura corpului. E bun un ceai cald iarna sau un pahar cu apa rece vara, nu-i asa? Asta fac pompa de apa si antigelul, protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Termenul de garantie pentru pompa de apa pentru incarcator frontal JCB 416S este de un an de la achizitionare. Pentru a nu avea neplaceri cauzate de o eventuala intrerupere a garantiei, monteaza pompa asa cum indica instructiunile din fisa tehnica primita.

Suna la unul dintre numerele noastre de telefon pentru o comanda sau foloseste formularul de pe site-ul ACN Piese Utilaje. Pompa de apa JCB 416S va fi livrata in decurs de o zi lucratoare indiferent de destinatie si vei plati la primire. Daca doresti sa ridici produsul personal de la sediul nostru, o poti face oricand dupa ce ai plasat o comanda.

De fiecare data cand te confrunti cu necesitatea unei reparatii complexe, contacteaza-ne si cere o oferta pentru a beneficia de interventia unui service mobil la punctul de lucru al utilajului.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura