Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal JCB 436

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 436,JCB 436B LE
Cod produs
NXOEF9I8-A-MI
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa apa incarcator frontal JCB 436 este un element care functioneaza cot la cot cu motorul tau, oferindu-i acestuia conditii optime de lucru! Tot acest scenariu face ca piesa noastra de schimb sa isi xercite rolul dupa un tipar foarte special! Nu degeaba este ea supranumita si „inima utilajului”! Functionarea ei seamana izbitor cu modalitatea in care inima pompeaza lichidul, fara incetare, protejand actiunea motorului, care face toate lucrurile sa intre in miscare. Piesa de schimb este prelucrata impecabil si conceputa sa reziste, pe o perioada indelungata, celor mai grele experiente de munca! In plus, este mereu disponibila pe rafturile noastre si foarte usor de livrat, chiar daca esti departe!

Succesul activitatii tale este o chestiune de timp! Pur si simplu, la un moment dat, ceva    magic se intampla si mergi pe drumul tau. De ti-ai ales sa mergi in Agricultura sau Constructii, esti inconjurat de toate sforile pe care ti le poate intinde tehnica si tehnologia. Insa, noi suntem aici, sa-ti intindem o mana de ajutor! Nimic nu se compara cu satisfactia de a-ti vedea rezultatele muncii: mari, palpabile si extrem de profitabile!

Investeste inteligent! Chiar conteaza!
Aceasta pompa de apa pentru incarcator frontal JCB 436 este prelucrata asa cum se cuvine, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

O mana de ajutor incepe cu serviciul nostru de consultanta!
Ofera utilajului tau o baza tehnica de inalta calitate! Promovam calitatea si aprofundam acest subiect prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Alaturi de noi alegi elemente perfect compatibile utilajului tau si inveti sa le folosesti cu eficacitate! Vei obtine contacte sigure pentru montaj, planuri de intretinere personalizata si asistenta tehnica de urgenta atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde! Dezvolta relatia ta cu agentii nostri si vei castiga informatie de calitate si o noua viziune asupra activitatii de productie!

Garantia produselor noastre deriva din calitatea si rezistenta lor! Felul in care alegem sa ne aprovizionam depozitul reprezinta fondul tuturor proiectelor de succes! Clientii nostri sunt obisnuiti sa primeasca produse de top, iar noi suntem satisfacuti sa observam rezultatele pozitive ale implicarii noastre! Aceasta pompa apa incarcator frontal JCB 436 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Promptitudinea cu care expediem produsele noastre este o forma de respect pentru timpul tau! Aceasta prezenta de spirit te ajuta sa revii in timp util la munca, utilajul tau fiind 100% recuperat! Primesti aceasta pompa apa incarcator frontal JCB 436 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau o poti prelua chiar tu din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa completezi cerere de pe site!

Inima utilajului tau bate dupa cum ii canta mecanicul! Da, cam atat de mult influenteaza montajul functionarea utilajului! Ai grija la toate detaliile!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Produsul este perfect compatibil si cu modelul JCB 436B LE.

Codul produsului: NXOEF9I8-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura