Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 6712

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 6712
Cod produs
OCJYRP36-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6712 este produsul de care ai nevoie atunci cand trebuie sa faci imbunatatiri serioase pe la sistemul de directie! Este un element de transmisie conceput in asa fel incat sa reziste la exploatare intensa pentru mult timp si provine din cadrul atelierelor Original Carraro!
O bieleta mai slaba, care se uzeaza prematur si te ia prin surprindere, poate deveni extrem de riscanta! Conducatorul utilajului este expus unor pericole pe care nu le dorim nimanui! Atentie la simptomatologia specifica!
Apeleaza la un atelier de specialitate, in cel mai scurt timp, daca:
• Simti un joc in volan, iar volanul si-a pierdut precizia!
• Anvelopele se uzeaza mult prea devreme, intr-un mod atipic!

Produsele noastre sunt o investitie sigura pentru utilajul tau!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 6712 este conceputa dintr-un metal aparte, de o duritate sporita, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Este responsabila sa faca transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza optim, intrucat articulatia sferica este protejata de un manson de cauciuc!

Te ajutam sa iesi din orice impas!
Activitatea noastra nu ar fi completa fara serviciul nostru gratuit de consultanta! Este adevarat ca distribuim piese de schimb si consumabile de ultima generatie, insa ceea ce ne apropie de clienti este atentia temeinica pentru nevoile lor! Clientii nostri ne realeg cu incredere, de fiecare data cand au nevoie de ajutor!
• Suntem permanent in contact cu clientul.
• Intelegem in profunzime o problema.
• Rezolvam o defectiune intr-un mod personalizat.
• Gazduim piese de schimb cu adevarat de calitate.
• Facem identificari cat mai clare!
• Rezolvam, in cele din urma, toate problemele utilajului!

Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6712 este pe lista elementelor in care poti avea deplina incredere! Asemeni celorlalte piese din colectia noastra, detine un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica! In acest caz, este vorba despre o garantie de 6 luni!

Este momentul sa depui o comanda? Apeleaza-ne telefonic sau completeaza cererea de pe site, iar angajatii nostri vor intra in alerta! Produsele noastre se expediaza rapid, tocmai pentru a-ti remedia in timp util defectiunile!
Primesti aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6712 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a ei si de o performanta mult mai sporita!
Fii responsabil si opteaza pentru un montaj complet!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: OCJYRP36-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura