Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 6711

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 6711
Cod produs
A0IE1QCP-A-RA
Out Of stock
Descriere
O bieleta tractor Massey Ferguson MF 6711 este un element de transmisie extrem de important pentru sistemul de directie al utilajului tau! Vorbim aici despre o piesa prelucrata in cadrul fabricilor Original Carraro, inalt calitativa si care se bucura de cele mai minunate review-uri din partea utilizatorilor. Este oricand la dispozitia ta si usor de livrat!

Crezi ca poti controla viitorul? In ceea ce priveste functionarea utilajului tau, cu siguranta poti face asta! Pana la urma, functionarea utilajului pe care il conduci este suma actiunilor tale in ceea ce il priveste! Apeleaza angajatii nostri pentru a-ti lua doza de informatie! Exista mai multe metode de intretinere ale unui utilaj, insa tu vei afla exact care sunt variantele corespunzatoare, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!

Avem vitamine pentru performanta: piese de top si angajati implicati!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 6711 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic si testat, care promite sa reziste la exploatare intensa, multa vreme. Este responsabila sa faca transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza optim indelung, pentru ca articulatia sferica este protejata de un manson de cauciuc!

Te ajutam sa iesi din orice impas!
Activitatea noastra nu ar fi completa fara serviciul nostru gratuit de consultanta! Este adevarat ca distribuim piese de schimb si consumabile de ultima generatie, insa ceea ce ne apropie de clienti este atentia temeinica pentru nevoile lor! Clientii nostri ne realeg cu incredere, de fiecare data cand au nevoie de ajutor!

• Suntem permanent in contact cu clientul.
• Intelegem in profunzime o problema.
• Rezolvam o defectiune intr-un mod personalizat.
• Gazduim piese de schimb cu adevarat de calitate.
• Facem identificari cat mai clare!
• Satisfacem, in cele din urma, toate nevoile utilajului tau!

Atunci cand trebuie sa o iei o decizie, fa-o cu incredere si scoate din discutie ideea ca ai putea face o alegere neinspirata! In primul rand, angajatii nostri vor fi tot timpul langa tine pentru sfaturi. Apoi, piesele noastre primesc o garantie pentru eventualele defectiuni din fabrica. Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6711 are o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni.

Livram rapid, oriunde in tara! Nu sunt doar niste cuvinte, ci o realitate concreta, ce provine din dorinta de a ne ajuta clientii sa-si remedieze defectiunile in timp utl. Stim cu totii ce inseamna o zi de munca intrerupta! Primesti aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6711 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal, direct din sediul nostru. Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: A0IE1QCP-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura