Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 480
Cod produs
IXW4SMZJ-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 480 este elementul care te face sa intelegi ca dezvoltarea tehnica lucreaza in avantajul tau! Aceasta piesa performanta este in topul celor de transmisie si joaca un rol esential pentru functionarea utilajului, cat si pentru siguranta ta la munca! Calitatea ei este un criteriu de selectie evident, ea facand parte din colectia noastra de piese cu aplicatii foarte grele. Provine din fabricile Original Carraro si este disponibila oricand pentru livrare, oriunde te-ai afla!

Cum este utilajul tau intre utilaje? Mai puternic? Mai lenes? Mai rapid? Productiv sau inoperativ? Indiferent cum l-ai caracteriza, exista loc de mai bine! In depozitul nostru descoperim impreuna cele mai eficiente metode de redemediu, concepute anume pentru performanta si siguranta utilajului tau!

Te ajutam sa devii mai productiv! Apeleaza agentii nostri pentru detalii!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 480 este prelucrata dintr-un aliaj metalic calitativ, care a fost procesat pentru duritate si care poate sa reziste la exploatare intensa, mult timp! Asigura un transfer corect al comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si la integritatea articulatiei sferice vreme indelungata contribuie prezenta unui manson de cauciuc.

Oriunde ai fi, oricare ar fi situatia ta, suntem gata sa actionam!
Ai vazut un santier in lucru? Treci pe langa un plug aflat in actiune? Sunt sanse mari sa fim si noi prin zona! Probabil ca nu ne-a scapat niciun utilaj caruia sa nu-i fi oferit cel putin o piesa de schimb! Muncitorul, responsabil sa reziste, are nevoie de un ajutor real, prin utilajul pe care il conduce. Pentru asta am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta! „Ceva-ul” care te face sa revii la noi atunci cand ai nevoie de ajutor!
• Tu ne apelezi, iar noi preluam situatia ta si ne mobilizam pentru solutionare!
• Gasim elemente 100% compatibile utilajului pe care il conduci!
• Stabilim un plan de intretinere personalizat, pe termen lung!
• Ne deplasam acolo unde esti imobilizat, pentru reparatii de urgenta la fata locului!
• Oferim recomandari, contacte sigure pentru montaj si informatii de ultima ora despre piese si nu numai...

Produsele noastre poarta timbrul calitatii si sunt, fara exceptie, de o rezistenta ireprosabila! Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 480 detine propriul certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Secretul livrarii rapide este la noi! Produsele noastre ajung in timp util, oriunde te-ai afla si ne bucuram sa contribuim si noi la remedierea rapida a utilajului tau, pentru a te intoarce la munca! Daca vrei aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 480 tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site, iar noi ne grabim cu expedierea!
Te asteptam si pe la noi pe la sediu, daca iti face placere! De aici poti ridica si personal comanda ta!

Vrei sa dai drumul la treaba in timp util? Nu te grabi sa improvizezi! Tentatia e mare, stim, insa riscurile nu merita! Alege un atelier de specialitate din zona ta, iar daca nu cunosti unul, apeleaza-ne si te ajutam sa-l gasesti!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: IXW4SMZJ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura