Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Hurlimann XM 115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XM 115
Cod produs
IPRFEHJ8-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Hurlimann XM 115 este ideala pentru imbunatatirea sistemului de directie si, cu siguranta, o investitie adecvata, pe termen lung! Provine din cadrul fabricilor Original Carraro si primeste atentia celor mai buni ingineri din lume, indeplinind o serie intreaga de criterii de selectie: ale noastre, dar si ale clientilor! O gasesti la noi pe stoc ori de cate ori ai nevoie de ea si, astfel, este foarte usor de livrat, indiferent unde te-ai afla.
Depozitul nostru este locul de unde nu ai cum sa pleci asa cum ai venit. Fie ca esti inspirat pentru remedierea defectiunilor tale, fie ca primesti cateva sfaturi pretioase pentru intretinerea personalizata a utilajului, alaturi de noi traiesti o experinta completa. Angajatii nostri asteapta solicitarile tale, asa ca nu ezita sa le expui cazul tau!

Alaturi de noi investesti in directia potrivita! Apeleaza agentii pentru detalii!
Aceasta bieleta pentru tractor Hurlimann XM 115 se prelucreaza dintr-un metal imbunatatit, tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa! Asigura transferul comenzii de virare intre cilindrul de directie si capatul de bara de la roata si ai asigurata integritatea articulatiei sferice, cu ajutorul mansonului de cauciuc de care dispune!

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un meci castigat in favoarea ta!
Alaturi de noi poti sa rastorni scorul! Daca te informezi putin, meciul nu e niciodata gata! Cu piese alese corect si serviciul nostru gratuit de consultanta, putem sa facem KO toate provocarile! Ne poti apela cu toata increderea! Arbitrii nostri sunt gata sa actioneze pentru tine, intr-un mod personalizat!
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta bieleta tractor Hurlimann XM 115 merita atentia si increderea ta, asa ca nu fi descurajat atunci cand te hotarasti sa o achizitionezi. Vei primi si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand vrei sa comanzi o bieleta tractor Hurlimann XM 115 este momentul sa ne auzim la telefon sau sa depui o cerere pe site. Suntem grabiti, asa ca expediem rapid coletul tau, oriunde ai fi, cu plata la livrare! Sau te asteptam pe la noi pe la sediu, de unde il poti ridica personal.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: IPRFEHJ8-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura