Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Hurlimann XM 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XM 100
Cod produs
0CTUS32N-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Hurlimann XM 100 are o mare calitate! Este conceputa sa reziste la exploatare intensa, de catre cei mai buni ingineri Original Carraro! Preferata de catre clientii nostri din toata tara (raport calitate/pret excelent), iata ca o regasesti permanent la noi pe stoc, foarte usor de livrat.
In depozitul nostru gazduim absolut tot ce i-ar trebui unui conducator de utilaje sa munceasca fara intreruperi, sau sa-si remedieze rapid defectiunile. Angajatii nostri, de asemenea, prin serviciul gratuit de consultanta care ti se pune la dispozitie, au calitatea sa inteleaga pe deplin nevoile tale si sa actioneze in cel mai scurt timp pentru a te scoate din impas.

Aducem piese de schimb din toata lumea! Cere detalii despre ceea ce te intereseaza!
Aceasta bieleta pentru tractor Hurlimann XM 100 este prelucrata dintr-un metal rezistent, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Asigura un transfer eficient al comenzii de virare, de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata, si promite o exploatare de durata, intrucat articulatia sferica este protejata cu un manson de cauciuc.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un meci castigat in favoarea ta!
In constructii si-n agricultura e ca intr-un ring de box. Multi privesc de pe margine, ca la spectacol, iar tu te lupti sa iesi invingator. In fiecare zi faci eforturi extreme si, cand te astepti mai putin, iti iei o neasteptata directa de dreapta. Schimbi garnitura de chiulasa, inlocuiesti rulmentii si simeringurile de butuc... Si de parca nu ar fi suficient, primesti un „Punch!” aproape decisiv de la bieleta! Ei bine, alaturi de noi poti sa rastorni scorul! Daca te informezi putin, meciul nu e niciodata gata! Cu piese alese corect si serviciul nostru gratuit de consultanta, putem sa facem KO toate provocarile! Ne poti apela cu toata increderea! Arbitrii nostri sunt gata sa actioneze pentru tine, intr-un mod personalizat!
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta bieleta tractor Hurlimann XM 100 este elementul de transmisie pe care il poti comanda cu toata increderea, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand te-ai hotarat sa cumperi o bieleta tractor Hurlimann XM 100 este momentul sa vorbesti cu noi sau sa completezi cererea de pe site. Stim ca utilajul tau trebuie pus pe picioare, asa ca ne grabim cu expedierea coletului tau, oriunde in tara, cu plata ramburs. Sau il poti ridica personal, direct din sediul nostru!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 0CTUS32N-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura