Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Hurlimann XL155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL155
Cod produs
15Q4EUCN-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Hurlimann XL155 este un etalon al elementelor de transmisie care provin din cadrul atelierelor Original Carraro! Conceputa sa reziste la exploatare intensa si sa ofere sistemului de directie precizia si siguranta de care are nevoie conducatorul, piesa este una dintre preferatele clientilor. Este disponibila pe stoc si usor de livrat oriunde in tara!

Iti doresti o activitate continua, fara intreruperi si fara defectiuni care recidiveaza? Este cat se poate de firesc sa insisti si, in realitate, este singura modalitate de a descoperi cele mai potrivite variante pentru utilajul tau! Vestea buna este ca depozitul nostru dispune de atat de multe resurse, incat oricare ar fi scopul tau, de aici primesti inspiratia potrivita! Avem echipamente diverse, pentru toate categoriile de utilaje si o echipa intreaga dispusa sa raspunda apelurilor tale si sa actioneze pentru tine!

Avem produse de top, aplicabile oricarui utilaj!
Aceasta bieleta pentru tractor Hurlimann XL155 este prelucrata cu responsabilitate, dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic si testat pentru performanta! Asigura transferul eficient al comenzii de virare, de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si la asta ajuta mentinerea integritatii articulatiei sferice, prin mansonul de cauciuc de care dispune!

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un meci castigat in favoarea ta!
Alaturi de noi, poti sa rastorni scorul! Daca te informezi putin, meciul nu e niciodata gata! Cu piese alese corect si serviciul nostru gratuit de consultanta, putem sa facem KO toate provocarile! Ne poti apela cu toata increderea! Arbitrii nostri sunt gata sa actioneze pentru tine, intr-un mod personalizat!

• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta bieleta tractor Hurlimann XL155 este pe lista elementelor pe care le poti achizitiona cu deplina incredere! Are si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand vrei sa cumperi o bieleta tractor Hurlimann XL155 tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu noi sau sa depui o cerere pe site. Stim ca te grabesti cu reparatiile, asa ca este firesc sa ne grabim si noi cu expedierea coletului, indiferent de adresa, cu plata ramburs! Insa, daca esti prin zona, ne poti vizita si pe la sediul nostru, de unde il poti ridica personal.

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 15Q4EUCN-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura