Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Hurlimann XL150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL150, XL150.4, XL150.7
Cod produs
ZWK01HPT-A-Ra
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Hurlimann XL150 este elementul care raspunde nevoilor tale si iti indeplineste toate asteptarile, daca iti doresti un sistem de directie eficient si, mai ales, sigur! Acest element de transmisie care a fost conceput si imbunatatit de mai multe ori de catre fabricile Original Carraro este usor de achizitionat, fiind permanent la noi pe stoc si gata de drum, oriunde te-ai afla.

Depozitul nostru este o lume tehnica pe care o putem caracteriza printr-un singur cuvant: CALITATE! Piesele si consumabilele pe care le gazduim sunt variante moderne, extrem de fiabile si aplicabile tuturor categoriilor de utilaje!
Produsul este perfect compatibil si cu modelele Hurlimann XL150.4 si Hurlimann XL150.7

Produsele noastre sunt fabricate in cele mai mari fabrici din lume!
Aceasta bieleta pentru tractor Hurlimann XL150 se prelucreaza cu responsabilitate, dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic si rezistent la exploatare intensa! Asigura transferul comenzii de virare intre cilindrul de directie si capatul de bara de la roata! Are protejata articulatia sferica, intrucat detine si un manson de cauciuc in acest sens!

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un meci castigat in favoarea ta!
In constructii si-n agricultura e ca intr-un ring de box. Multi privesc de pe margine, ca la spectacol, iar tu te lupti sa iesi invingator. In fiecare zi faci eforturi extreme si, cand te astepti mai putin, iti iei o neasteptata directa de dreapta. Schimbi garnitura de chiulasa, inlocuiesti rulmentii si simeringurile de butuc... Si de parca nu ar fi suficient, primesti un „Punch!” aproape decisiv de la bieleta! Ei bine, alaturi de noi poti sa rastorni scorul! Daca te informezi putin, meciul nu e niciodata gata! Cu piese alese corect si serviciul nostru gratuit de consultanta, putem sa facem KO toate provocarile! Ne poti apela cu toata increderea! Arbitrii nostri sunt gata sa actioneze pentru tine, intr-un mod personalizat!
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Daca ai emotii atunci cand achizitionezi o piesa de schimb, ei bine, ar fi momentul sa te relaxezi cand comanzi aceasta bieleta tractor Hurlimann XL150 din oferta. Nu numai ca este perfect prelucrata, insa detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca vrei sa cumperi o bieleta tractor Hurlimann XL150 vorbeste cu noi! Ar fi o placere sa te cunoastem si sa vorbim despre intretinerea elementelor, asa ca esti bine venit la sediul nostru, de unde poti chiar ridica personal produsele tale! Inainte de toate, insa, apeleaza-ne sau depune o cerere pe site-ul firmei!
Ne grabim catre tine, asta e clar, asa ca vei primi coletul tau in 24 de ore, cu plata ramburs.

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Asa ca opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator! Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo!
Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: ZWK01HPT-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura