Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Fuzeta Fiat Kobelco 85821289

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 85821289
Cod produs
M4TG8EFJ-E-IA
Out Of stock
Descriere
O asemenea fuzeta Fiat Kobelco 85821289 este un produs care merita atentia ta, fiind o alegere ideala atunci cand trebuie sa faci ceva inlocuiri pe la piesele de transmisie! Produsul este unul calitativ si in topul preferintelor, asa ca inregistreaza cereri de peste tot din tara si il vei regasi permanent la noi pe stoc!

O asemenea fuzeta Fiat Kobelco 85821289 este un produs care merita atentia ta, fiind o alegere ideala atunci cand trebuie sa faci ceva inlocuiri pe la piesele de transmisie! Produsul este unul calitativ si in topul preferintelor, asa ca inregistreaza cereri de peste tot din tara si il vei regasi permanent la noi pe stoc! Este fabricat in cadrul atelierelor Carraro si indeplineste criteriile noastre de selectie pentru ca satisface cu adevarat nevoile clientilor! Deoarece aceasta piesa este un element important al sistemului de directie, recomandarea noastra este sa alegi intotdeauna o fuzeta de origine care sa iti asigure siguranta in trafic.

Ai nevoie de piese? Depozitul nostru este echipat cu produse de ultima generatie, pe care le poti achizitiona foarte usor! In plus, atunci cand cumperi de la noi, primesti suportul agentilor nostri, prin serviciul gratuit de consultanta, pe care il oferim tuturor, fara exceptie! Fiecare client primeste un ajutor concret si o oportunitate catre eficientizare. Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si vei invata cativa pasi de urmat pentru o intretinere corespunzatoare, extrem de folositoare daca vrei sa investesti pe termen lung!

Fuzeta Fiat Kobelco 85821289 - 100% compatibila cu utilajul tau!

Sistemul de directie al utilajului este compus din mai multe piese care fac parte din categoria elementelor cu risc crescut. Noi credem ca trebuie sa acorzi o atentie suplimentara daca ai o defectiune in acest sector. Fuzeta este un element al sistemului de directie care face legatura cu rotile utilajului si permite orientarea lor in directia dorita.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

O astfel de fuzeta Fiat Kobelco 85821289 merita atentia si increderea ta! Piesa va ramane in garantie timp de 6 luni, de la momentul achizitiei.

Daca te-ai hotarat sa cumperi o asemenea fuzeta Fiat Kobelco 85821289 atunci este momentul sa ne suni sau sa depui cererea ta pe site. Ne grabim cu expedierea produselor noastre, intelegand ca trebuie sa remediezi rapid defectiunile. Primesti produsul oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru.

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Specificatii tehnice

Material: fonta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura