Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Fuzeta pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB110.2
Cod produs
4G91Q7ZN-B-IA
Out Of stock
Descriere
Fuzeta utilajului tau s-a defectat, iar acum te afli in impas deoarece nu il poti utiliza? Noi dispunem tot timpul de piese de schimb pentru a-ti rezolva problemele de acest fel intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod cat mai placut. Una dintre variantele pe care le poti alege din gama noastra de produse de acest fel este fuzeta buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 - piesa originala produsa de Carraro. Acest produs este calitate superioara si a fost realizat dintr-un material foarte rezistent care sa impiedice deteriorarea in timp scurt.

Fuzeta este piesa care se monteaza pe transmisia finala si care asigura virajul prin intermediul cilindrului de directie si al capetelor de bara. Fiind un element important al sistemului de directie, nu iti recomandam sa achizitionezi fuzete echivalente cu originalul. Daca ai intrebari despre aceasta fuzeta sau serviciile oferite de firma noastra, sau pentru a plasa o comanda, ne poti contacta la numerele de telefon afisate si beneficiezi si de consultanta tehnica gratuita. Oferim astfel ajutor specializat clientilor nostri ca sa aleaga cu usurinta piesele potrivite utilajului lor.

Fuzeta buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 - de placere, o vei tine din viraj in viraj!

Multe elemente de directie sunt consumabile la utilaj, deoarece in timp se uzeaza si necesita inlocuire. Dar sunt si consumabile pe termen lung, adica nu se inlocuiesc asa des ca un ulei sau ca un filtru. Exploatarea intensa a utilajului si activitatile solicitante la care iti expui echipamentul isi spun cuvantul, asa ca viata elementelor de directie este mult scurtata. Fuzeta este o componenta de directie care cedeaza cu timpul.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

In primele 6 luni de la achizitionarea acestui produs de la noi beneficiezi si de garantie pentru acesta. Fuzeta pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 va veni insotita de toate actele!

Pentru a finaliza o comanda facuta telefonic sau pe site-ul nostru ai optiunea de a ridica personal fuzeta buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 de la sediul nostru, dar oferim si livrarea prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Plata se va face in ramburs.

In cazul in care ai nevoie de ajutor pentru a monta piesa, putem lua legatura cu una dintre echipele noastre de mecanici colaboratori, disponibile in toata tara. Acestia se vor deplasa la locul utilajului tau si iti vor oferi asistenta de care ai nevoie. Ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici pentru mai multe detalii.

Specificatii tehnice

Verifica daca grupul reductor e bine etansat, inspectand integritatea simeringului de planetara din interiorul fuzetei si a simeringului mare pozitionat in dreptul rulmentilor de butuc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura