Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Fuzeta Fiat Kobelco 85827739

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 85827739
Cod produs
JH0TUDGL-G-IA
Out Of stock
Descriere
Printre o multime de componente, o parte importanta a stocului nostru este rezervata pieselor de transmisie. Din randul reperelor originale fabricate de Carraro, iti prezentam fuzeta Fiat Kobelco 85827739 - componenta creata si testata pentru a oferi cel mai bun randament. Atunci cand alegi sa repari utilajul folosindu-te de piese originale, ii extinzi durata de exploatare. Practic, utilajul devine ca nou, functionand la fel ca atunci cand a fost scos din fabrica. Fuzeta se livreaza rapid in orice localitate din tara.

Daca vrei sa afli mai multe informatii tehnice despre aceasta, contacteaza-ne. Iti oferim gratuit consultanta tehnica prin convorbiri telefonice, ca tu sa faci cele mai potrivite alegeri. Cand schimbi fuzeta unui utilaj, e necesar sa verifici bucsele de pivoti si pivotii. In unele cazuri, se recomanda si inlocuirea acestora odata cu schimbarea fuzetei. Pentru o functionare optima de lunga durata, iti recomandam sa gresezi pivotii in mod regulat.

Fuzeta Fiat Kobelco 85827739 - prelungeste durata de functionare a utilajului!

Fuzetele sunt piese deosebit de solicitate la oboseala, socuri, coroziune etc. trebuind sa asigure si un grad ridicat de fiabilitate in functionare, fapt ce impune ca acestea sa fie executate cu grija si din oteluri de buna calitate. Sectiunea periculoasa a fuzetei este zona de racordare a axului cu corpul fuzetei. De aceea, in caz ca trebuie sa o inlocuiesti, noi iti recomandam sa mergi intr-un service bun, astfel de lucrari trebuie executate corect.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Certificatul de garantie asociat acestei fuzete este valabil sase luni din momentul achizitionarii. Fuzeta Fiat Kobelco 85827739 trebuie montata corect!

Comanda acum fuzeta Fiat Kobelco 85827739 si maine o vei avea gata de folosire, indiferent de localitatea in care te afli. Nu vei plati inainte sa primesti produsul si nici inainte de-a-l inspecta vizual. Ai oricand si optiunea de a ridica pachetul direct de la sediul nostru, chiar si imediat ce comanda ta a fost confirmata.

Pentru orice fel de reparatie sau constatare, personalul nostru calificat iti sta la dispozitie. Iei legatura cu noi si trimitem un service mobil acolo unde se afla utilajul tau sau, dupa caz, un mecanic profesionist care activeaza in zona ta. Pentru mai multe informatii despre montarea fuzetei, verifica cu atentie schema figurata in plansa tehnica.

Specificatii tehnice

Fuzeta este fabricata din fonta.
Pentru a pastra buna etansare a grupului reductor, recomandam verificarea integritatii simeringului de planetara (cel din interiorul fuzetei), dar si a simeringului mare, aflat in dreptul rulmentilor de butuc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura