Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Fuzeta pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB100.2
Cod produs
FOJ9WHV5-B-IA
Out Of stock
Descriere
Fuzeta este o piesa esentiala a utilajului tau, care permite virajul acestuia prin intermediul cilindrului de directie si al capetelor de bara. In cazul in care elementele fuzetei tale au ruginit ori s-au defectat, iti oferim rapid solutiile perfecte pentru reparatie. Una dintre multele optiuni pe care le avem disponibile este fuzeta buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2 pe care ti-o vom prezenta aici. Fuzeta aceasta este originala si este creata de Carraro pentru a asigura buna functionare a utilajului tau, fiind un produs de calitate superioara.

Daca ai nevoie de alt tip de fuzeta, ne poti contacta la numerele de telefon afisate sau ne poti trimite pe WhatsApp fotografii cu numerele de identificare ale utilajului tau. Iti vom raspunde la toate intrebarile pe care le ai si te vom asista pentru a gasi solutia potrivita pentru tine. Daca alegi sa devii clientul nostru, beneficiezi gratuit si de consultanta tehnica. Nu te ingrijora nici in privinta montajului. Echipa noastra are mecanici priceputi care se pot deplasa oricand la tine si au posibilitatea sa remedieze orice tip de avarie!

Fuzeta buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2 - o vei avea pe utilaj mult si bine!

Sistemul de directie al utilajului este compus din mai multe piese care fac parte din categoria elementelor cu risc crescut. Noi credem ca trebuie sa acorzi o atentie suplimentara daca ai o defectiune in acest sector. Fuzeta este un element al sistemului de directie care face legatura cu rotile utilajului si permite orientarea lor in directia dorita.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

De asemenea, vei beneficia si de garantie in primele 6 luni de la achizitionarea produsului. Fuzeta pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2 vine insotita de toate actele necesare!

Pentru a intra in posesia produsului din imagine, plaseaza comanda telefonic sau pe site. Dureaza in medie 24 de ore ca acest produs sa ajunga la destinatie. Poti avea fuzeta buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2 chiar si in ziua in care o comanzi, daca te poti deplasa la sediul nostru, pentru a o ridica personal. Plata se va face in momentul in care primesti comanda. Livrarile sau preluarea pachetului din depozit se efectueaza doar in zilele lucratoare.

In cazul in care ai nevoie de indrumare pentru a monta piesa, putem lua legatura cu una dintre echipele de mecanici cu care noi colaboram iar acestia vor veni direct la locul utilajului tau si vor rezolva totul pentru tine. Daca ai nevoie de mai multe detalii legat de acest serviciu, poti lua legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pentru a te asigura ca grupul reductor este bine etansat, verifica etansarea simeringului de planetara (situat in interiorul fuzetei) si a simeringului mare din dreptul rulmentilor de butuc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura