Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB100
Cod produs
9QN2HRUE-A
Out Of stock
Descriere
Acest simering fuzeta buldoexcavator Fiat Hitachi FB100 reprezinta un element care apartine sistemului de transmisie finala! Provine din cadrul atelierelor Original Carraro si este permanent disponibil pe rafturile noastre, fiind si foarte usor de livrat! Daca te intrebi de ce este acest produs de marca atat de bine cotat, afla ca a fost conceput dupa cele mai inalte standarde de prelucrare tehnica!

Rolul lui este invers proportional cu dimensiunile lui: simeringul nostru este paznicul angrenajului din care face parte! Asigura distanta dintre mediul intern si mediul extern, printr-o etanseitate perfecta! Bariera pe care o creeaza acesta inaintea factorilor nocivi este super eficienta! Praful, umezeala, rugina, sau alte impuritati nu pot patrunde la interior, asadar sistemul isi pastreaza integritatea mai mult timp!

Sa folosesti piese de schimb nepotrivite sau de slaba calitate este ca si cum ai trimite utilajul la munca si i-ai lasa inima in garaj. Nu pierde din vedere aceste amanunte care, de fapt, reprezinta intru totul toata performanta pe teren! Promovam calitatea, in toate produsele si serviciile, insa ne implicam activ in acest demers, prin consultanta pe care o oferim! Depozitul nostru a devenit universul ideal al utilajelor, prin legea atractiei! Oricare ar fi categoria utilajului pe care il conduci, pe rafturile noastre vei gasi elementele perfect compatibile care sa-i sustina activitatea!

Succesul este rezultatul tuturor actiunilor tale!
Acest simering fuzeta pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB100 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei.
Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Un singur apel si e ca si rezolvat! Avem consultanta de calitate!
Echipa noastra s-a extins in toata tara! Iti putem oferi recomandari de montaj, sau asistenta la fata locului, pentru situatii de urgenta, chiar daca esti imobilizat cine stie pe unde! Sistemul prin care oferim consultanta gratuita este extrem de eficient si foarte bine aplicat fiecarui client! Este un avantaj enorm sa colaborezi cu noi, datorita acestui serviciu, cu adevarat unic in tara!

O piesa care se livreaza cu un certificat de garantie este ca o eliberare de griji! Iar o piesa de schimb care a ajuns pe rafturile noastre a trecut testul calitatii si isi merita locul. Un asemenea simering fuzeta Fiat Hitachi FB100 se livreaza impreuna cu certificatul sau de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Departamentul de coletare si expediere este ghepardul nostru! Stim cate resurse pierzi din cauza intreruperilor, asa ca ne place sa castigam timp pentru tine! Primesti acest simering fuzeta buldoexcavator Fiat Hitachi FB100 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: 9QN2HRUE-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura