Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB100.2
Cod produs
Q6SX2IVL-E-IA
Out Of stock
Descriere
O pompa de frana care nu ar fi de calitate poate conduce la imobilizarea utilajului. Asa ca ai grija ce piese cumperi. Noi iti propunem aceasta pompa de frana Fiat Kobelco FB100.2 din imagini, adica o piesa de schimb de calitate pentru o reparatie care sa dureze. Pretul foarte bun, calitatea, faptul ca o gasesti deja pe rafturile noastre, toate acestea reprezinta avantaje ale achizitiei piesei din oferta noastra. Este o componenta originala, proiectata pentru o exploatare de anduranta. Este realizata de Bosch, producatorul care echipeaza utilajul din fabrica.

Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de frana si afla detaliile de care esti interesat! Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi!

Pompa de frana Fiat Kobelco FB100.2 - piesa noua, cu garantie!

Durata de viata a pompei centrale de frana depinde foarte mult de calitatea lichidului de frana. Un lichid de frana imbatranit absoarbe umiditatea din atmosfera si creeaza bule de aer pe circuit. Aceste bule de aer sunt responsabile pentru franarea in gol sau discontinua, dar si pentru desincronizarea franarii pe cele patru roti ale utilajului. Lichidul de frana vechi afecteaza pompa, garniturile cedeaza treptat si apar scurgeri care duc la defectarea totala a sistemului de franare. Este momentul in care se impune schimbarea pompei de frana.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2 vine insotita de un certificat de garantie valabil sase luni de la data achizitionarii.

Stim ca te grabesti cu reparatiile utilajului tau! Din respect pentru aceasta nevoie si pentru timpul tau pretios, livram rapid produsele noastre! Primesti aceasta pompa de frana Fiat Kobelco FB100.2 in 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Nu trebuie decat sa ne apelezi telefonic, sau sa depui cererea ta pe site, pentru inregistrarea comenzii!

La un acelasi apel, poti solicita colegilor de la departamentul tehnic si interventia mecanicilor nostri colaboratori, ca sa beneficiezi de un serviciu tehnic prompt si de calitate. Ei pot interveni pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau, deoarece sunt pregatiti sa iti aduca utilajul la randament maxim. Afla direct de la noi cum te putem ajuta sa ai un utilaj bine intretinut si permanent functional.

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura