Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Valtra 112

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 112
Cod produs
VK76CU8B-A-AT
Out Of stock
Descriere
Un rulment ii da de furca tractorului tau? Nu te stresa! Problema este ca si rezolvata cand intra in actiune acest rulment butuc tractor Valtra 112 impecabil. O componenta de inalta calitate ce poarta amprenta Carraro si beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie care ii sporeste rezistenta chiar si atunci cand solicitarea este teribil de intensa. Pune-l la traba si vei fi surprins!

Si daca si tu pui accent pe calitate, ne vom intelege de minune, caci vorbim aceeasi limba. In plus, specialistii nostri cunosc foarte bine si limbajul utilajelor si iti vor deslusi semnalele pe care ti le trage utilajul tau cand are nevoie de imbunatatiri. Suna-ne cand ai nevoie de ajutor. Orice problema tehnica ai intampina, ii dam repede de cap!

Rulment butuc tractor Valtra 112 - un ajutor de nadejde!
Piese uzale si, in aparenta, banale, rulmentii duc greul si la propriu, si la figurat, in arhitectura masinariei tale. Acest rulment de butuc, spre exemplu, este cel care asigura transferul greutatii utilajului catre roti si, astfel, permite miscarea acestora cu usurinta in fata ori in spate. Chiar si la viteze mari! Designul sau special garanteaza o frecare redusa, ceea ce inseamna un plus de protectie impotriva uzurii, dar si o economie de combustibil. Detaliile pot face diferenta!

Nu te stresa, avem cheia problemelor tale tehnice!
Avem raspunsurile, dar si solutiile pe care le cautai. Ii vei putea imbunatati performantele utilajului tau daca ii oferi resursele necesare. Si, cum sa le stii chiar pe toate nu se poate, cand ai nelamuriri sau dificultati tehnice, apeleaza la noi fara rezerve! Ai la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica! Este gratuit si personalizat, centrat pe nevoile tale! Specialistii nostri sunt deschisi si flexibili si au o multime de informatii pretioase de impartasit. Contacteaza-ne!

Garantie
Comanda linistit, acest rulment butuc pentru tractor Valtra 112 beneficiaza de o garantie de 6 luni de la data achizitiei pentru defectele de fabricatie. Sunt extrem de rare astfel de situatii, insa, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta si ne conformam! Vei primi acest rulment butuc tractor Valtra 112 super rapid prin intermediul curierilor cu care colaboram. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic si piesa porneste la drum! Sau poti veni si tu sa ridici personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Acest rulment se monteaza intre reductor si fuzeta, si, pentru ca treaba sa mearga struna, inlocuieste si perechea celui uzat si arunca o privire asupra ansamblului, in speta la elementele conexe. Cel mai indicat ar fi sa refaci etanseitatea ansamblului, mai precis sa schimbi si simeringul de butuc, ca sa nu revii prea curand la acest capitol. Montajul e treaba de profesionisti si te sfatuim sa apelezi la unul, pentru a beneficia din plin de investitia facuta, de calitatile noilor piese. Daca nu stii incotro sa te indrepti, iti putem asigura interventii profesioniste, punctuale sau complexe, inclusiv la punctul de lucru al utilajului tau.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura