Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Valtra 121H

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 121H
Cod produs
025F8DXG-A-AT
Out Of stock
Descriere
Te confrunti cu probleme la sistemul de transmisie? Nu te stresa! Avem tot ce-ti trebuie pentru a reda eficienta acestui sistem atat de important pentru functionarea utilajului tau. O gama generoasa de componente de transmisie vine in intampinarea nevoilor tale. Arunca o privire pe site! Incepe cu acest rulment butuc tractor Valtra 121H impecabil care ti-a atras atentia. O piesa de cursa lunga, indispensabila in ansamblul reductor, care iti va asigura o functionare excelenta a acestuia. Este un produs original Carraro cu performante dovedite. Nu te va dezamagi!

Punem mare accent pe calitate, de aceea piesele de schimb pe care le gasesti la noi satisfac orice exigenta. La fel de rigurosi suntem si in ce priveste serviciile conexe pe care ti le oferim. Ne straduim sa acoperim toate aspectele unei probleme tehnice, pentru a-ti putea fi de un real ajutor in ce priveste intretinerea utilajului tau. Suna-ne si descopera cum te putem ajuta!

Rulment butuc tractor Valtra 121H - calitate fara echivoc!
Un rulment este un element de baza in transmisia utilajului tau. El transfera greutatea utilajului catre roti, inlesnind miscarea acestora in fata sau in spate si permitand, astfel, deplasarea lejera si fluida a utilajului tau. Rulmentul din oferta nostra este net imbunatatit fata de clasicii rulmenti, pentru a-ti oferi performante remarcabile. Designul sau inovator asigura o frecare redusa pentru un plus de protectie impotriva uzurii, dar si pentru a economisi combustibil. Sarcinile dificile sau lubrifierea deficitara pot afecta starea rulmentilor, asadar, asigura-te ca ii mentii o lubrifiere optima.

Avem solutii pentru orice problema tehnica!
Activitatea ta este plina de provocari si uneori si de obstacole, care te pot pune in incurcatura. Defectiunile, prevazute sau nu, inseamna o paguba pe care in mod cert nu ti-o doresti. Si oricat de priceput ai fi intr-ale utilajelor, o parere in plus nu strica niciodata. Te putem ajuta sa previi pe cat posibil astfel de momente neplacute, prin serviciul nostru de consultanta gratuita, creat pentru a sprijini eforturile tale si a-ti oferi solutii concrete, practice si eficiente de intretinere, adecvate nevoilor utilajului tau. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea unei piese ori sa descoperi remediul potrivit pentru o anumita problema tehnica, este simplu sa primesti raspunsurile pe care le cauti. Contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri!

Garantie
Poti avea deplina incredere in acest rulment butuc pentru tractor Valtra 121H pe care ti-l propunem. Esti perfect acoperit de eventualele defecte de fabricatie printr-un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei. Il regasesti in interiorul coletului, alaturi de factura. Nu credem ca va fi cazul sa te folosesti de ele, insa e bine sa le ai acolo.

Livrare
Cand termenele bat la usa, astepti cu nerabdare piesa de care ai nevoie pentru a-ti repune utilajul in functiune. Dar nu-ti fa griji! Acest rulment butuc tractor Valtra 121H ajunge la tine super rapid! Ia legatura cu noi online sau telefonic si ti-l expediem de indata! De asemenea, ai posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca iti este mai comod astfel.

Montaj
Montajul poate face diferenta intre performanta si esec. Ai grija sa nu dai peste cine stie ce mester de ocazie care se pricepe la stricat, nu la reparat. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta si, pentru a obtine cele mai bune rezultate, ideal este sa inlocuiesti rulmentii in pereche. De asemenea, este o ocazie perfecta pentru a reface etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc. Ai nevoie de un mecanic de incredere pentru efectuarea profesionista a interventiei? Te rezolvam, in orice colt al tarii te-ai afla!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura