Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Valtra 8200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 8200, Valtra 8200E
Cod produs
WDQFT60V-A-AT
Out Of stock
Descriere
Te-a pus pe drumuri un rulment? Vrei nu vrei, de astfel de momente neplacute nu te poti eschiva. Piese de schimb indestructibile inca nu s-au inventat. Insa tehnlogia avanseaza pe zi ce trece, si acest rulment butuc tractor Valtra 8200 beneficiaza de una inovatoare care ii confera super rezistenta. Ramane la datorie vreme indelungata, oricat de intens ar fi solicitat si expus factorilor de uzura. Un produs original Carraro, fabricat la cele mai inalte standarde de calitate! Perfect compatibil si cu modelul Valtra 8200E.

Gaseste-ti inspiratia explorand intreaga noastra oferta! Iti punem la dispozitie componente de top, remedii excelente atunci cand utilajul tau da semne de oboseala si iti cere forte proaspete. In plus, iti oferim si suport tehnic adaptat nevoilor tale, ca sa nu-ti bati capul cu gestionarea problemelor tehnice si alegerea pieselor de care utilajul tau are nevoie. Sfaturile specialistilor nostri or sa-ti prinda de minune! Suna-ne!

Rulment butuc tractor Valtra 8200 - o alegere inspirata!
Poate nu-ti imaginai cat de important este banalul rulment in structura utilajului tau. Misiunea sa este una esentiala si, totodata, dificila. Caci rulmentul de butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre roti, facand posibila miscarea acestora. Designul sau inovator garanteaza o frecare redusa. In plus, te ajuta sa faci si economie la combustibil. Si, daca ii asiguri o lubrifiere corespunzatoare, performantele sale vor fi excelente.

Esti in impas? Contacteaza-ne!
Stim prin ce treci atunci cand te impresoara problemele tehnice, caci ele vin insotite de o sumedenie de neplaceri si batai de cap. Sa nu mai vorbim de cheltuieli. Dar avand la indemana ingredientele potrivite, obstacolele sunt mult mai usor de depasit. Un ingredient-cheie poate fi considerat serviciul de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Scapi de o multime de eforturi si te ajuta sa imbunatatesti performantele utilajului tau cu costuri minime. Primesti raspunsuri dilemelor tale si ai acces rapid la informatii centrate pe problemele cu care te confrunti. Profita si tu!

Garantie
Daca te preocupa perspectiva unor eventuale defecte de fabricatie, poti uita de grija asta. Pentru ca acest rulment butuc pentru tractor Valtra 8200 vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei, care acopera astfel de situatii neplacute. Extrem de rare, fie vorba-ntre noi. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Stim ca vrei sa ai piesa cat mai rapid, ca sa-ti poti relua activitatea cat mai curand. Iar acest rulment butuc tractor Valtra 8200 nu te va face sa-l astepti prea mult. Daca te-ai decis, contacteaza-ne online sau telefonic si ti-l expediem de indata! Ai si posibilitatea de a-l ridica personal de la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Montaj
Montajul este esential pentru performantele piesei de schimb. De aceea ai nevoie de un profesionist care sa execute operatiunea. De ce sa risti surprize neplacute? Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? Cu siguranta n-ai vrea sa afli. Rulmentul acesta trebuie montat intre reductor si fuzeta si, pentru a avea cele mai bune rezultate, ideal ar fi sa-i inlocuiesti si perechea. Si daca tot esti pe felie, verifica si etanseitatea ansamblului si inlocuieste si simeringul de butuc, sa stii una si buna.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura