Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Valtra 120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 120, Valtra 120E
Cod produs
MRW47BZT-A-AT
Out Of stock
Descriere
Problemele de deplasare ale utilajului tau iti perturba activitatea si trebuie sa iei masuri. Ai nevoie de rulmenti zdraveni, de vrei sa te bucuri din nou de o functionare excelenta si sa nu revii curand de unde ai plecat. Iti recomandam acest rulment butuc tractor Valtra 120 ce poarta amprenta Carraro. O piesa de ultima generatie cu proprietati surprinzatoare. Este extrem de robust si nu se sperie de provocarile dificile, asigurand o transmisie impecabila. Este compatibil 100% si cu modelul Valtra 120E.

Apeleaza la noi cu incredere cand intampini vreo defectiune. Simpla ori complexa, ii venim de hac una-doua! Avem o sumedenie de piese de schimb impecabile, ce se ridica la cele mai inalte standarde de calitate. Astfel, te vei bucura de o remediere eficienta si durabila a problemei tehnice, sporind performanta utilajuluin tau. Mai mult, ca sa iti fie cat mai simplu sa gestionezi situatia, vei primi suport tehnic personalizat. Suna-ne!

Rulment butuc tractor Valtra 120 - o investitie inteleapta!
In sistemul de transmisie, o multime de componente isi dau concursul pentru ca masinaria ta sa ajunga sa se deplaseze pe roti. Rulmentul de butuc are o misiune importanta in grupul reductor, caci el transfera greutatea utilajului catre roti si pemite invartirea acestora in fata sau in spate, chiar si la viteze mari. Designul sau inovator minimizeaza frecare, ceea ce aduce un plus de protectie componentelor din sistem, dar si o economie de combustibil. Sarcinile dificile ori lubrifierea deficitara pot afecta performantele si sanatatea rulmentilor. Asadar, fii cu ochii pe lubrifiere, ca sa-ti pastrezi aproape cat mai mult timp noul rulment.

Esti in impas? Da-ne de veste!
Stim cat de nesuferite pot fi defectiunile si vrem sa-ti luam de pe umeri o parte din griji. De aceea am creat un serviciu de consultanta de care vei benficia in mod gratuit! Specialistii nostri sunt bine documentati si iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi cu brio orice obstacol tehnic legat de utilajul tau. Identifica piesele potrivite si iti ofera solutii adaptate nevoilor tale. Contacteaza-ne! Nu te costa nimic sa fii bine informat!

Garantie
N-ai niciun motiv de ingrijorare! Acest rulment butuc pentru tractor Valtra 120 are o garantie de 6 luni de la data achizitiei, ce acopera eventualele defecte de fabricatie, astfel ca nu-ti asumi niciun risc. Ai documentele necesare in interiorul coletului!

Livrare
O zi de lucru pierduta genereaza pierderi si neplaceri. Stim prin ce treci si vom expedia acest rulment butuc tractor Valtra 120 catre tine cat ai bate din palme. Mai intai, insa, contacteaza-ne online sau telefonic, sa stim unde. Sau poti veni si tu sa il ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Protejeaza-ti investitia! Nu-ti asuma riscurile unui montaj defectuos, care iti poate aduce o multime de surprize neplacute, compromitand atat rulmentul, cat si piesele conexe. Un profesionist este cea mai buna alegere, intotdeauna. Daca tot esti la capitolul asta, verifica etanseitatea grupului reductor si, la o adica, n-ar strica inlocuirea simeringului de butuc, ca sa eviti probleme ulterioare. Vrei sa-ti trimitem noi un mecanic priceput si competent? Spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura