Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Terex 24001899115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 24001899115
Cod produs
Z5L7X9DW-A-AT
Out Of stock
Descriere
Actionand la timp, poti tine sub control defectiunile. Iar daca te axezi pe calitate, iti va merge si mai bine, caci interventiile tehnice vor fi mai rare si mai eficiente. Daca a venit momentul sa inlocuiesti un rulment si vrei unul care sa te tina, dar nici sa nu-ti faca gaura in buget, acest rulment butuc Terex 24001899115 este o alegere nemaipomenita. Raport pret-calitate imbatabil, iar cu un produs original Carraro nu poti da gres. Revigoreaza transmisia si iti ajuta utilajul sa functioneze ca la carte vreme indelungata. Pune-l la incercare!

Cand iti vezi eforturile incununate de succes, te simti impulsionat sa continui pe calea spre performanta. Noi suntem aici pentru a te sustine pe partea legata de intretinerea utilajului tau. Oricare ar fi problema tehnica pe care o intampini, iti vom oferi solutii ingenioase si foarte avantajoase, ca rezultatele tale sa fie tot mai bune pe zi ce trece. Suna-ne si intretinerea utilajului tau se va transforma intr-o rutina necesara succesului!

Rulment butuc Terex 24001899115 - pentru eficienta maxima!
Rulmentul este o piesa atat de uzuala, incat n-ai zice ca-i mare scofala de capul lui. Insa misiunea sa este extrem de importanta pentru functionarea optima a utilajului tau. Si asta intrucat el asigura transferul optim al greutatii utilajului catre roti, inlesnindu-le miscarea. In plus, designul sau inovator garanteaza o frecare redusa si, astfel, o functionare indelungata, fara probleme. Daca te ocupi cum trebuie si de lubrifiere, duce mult si bine si te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Nu te costa nimic sa fii bine informat!
Cand ai o dilema, te ajutam sa scapi de ea in doi timpi si trei miscari. Poate nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese ori nu reusesti sa depistezi cauza vreunei defectiuni. La noi vei gasi raspunsurile de care ai nevoie, dar si ceva in plus. Specialistii nostri intr-ale utilajelor vor identifica remediile potrivite problemelor cu care te confrunti si iti vor furniza informatii pretioase despre nevoile utilajului tau, ca sa-l poti mentine cu usurinta in forma maxima. Poti face rost chiar si de un plan personalizat de intretinere. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Garantie
Putin probabil sa fie nevoie sa te folosesti de ea, dar pentru a alunga orice dubiu in privinta acestui rulment butuc Terex 24001899115 te informam ca are o garantie de 6 luni care acopera eventualele defecte de fabricatie. Gasesti factura si certificatul de garantie in interiorul coletului.

Livrare
Sa lucrezi sub presiune si sa apara o defectiune nu-i chiar cel mai fericit scenariu. Dimpotriva! Dar noi iti vom livra acest rulment butuc Terex 24001899115 super rapid. Tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic si apoi porneste catre tine. Dar poti veni si tu dupa el la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Montaj
Daca tii la timpul si la banii tai, protejeaza-ti investitia apeland pentru montaj la persoane specializate, care vor sti exact ce sa aiba in vedere pentru a-ti asigura rezultatele dorite. Acest rulment se monteaza intre reductor si fuzeta si ar fi bine sa ii inlocuiesti tot acum si perechea. De asemenea, este indicat sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc, ca sa nu te trezesti ulterior cu probleme. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne de veste!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura