Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Terex 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Terex 880
Descriere
Un asemenea rulment butuc buldoexcavator Terex 880 ar putea fi o solutie excelenta de imbunatatire pe la piesele de transmisie! Produsul este conceput sa reziste celor mai intense zile de munca, de catre ingineri profesionisti, in cadrul atelierelor Original Carraro! Indeplineste criteriile noastre de selectie si poarta timbrul calitatii, completand colectia noastra de produse sofisticate si cu cele mai grele aplicatii!
Efectul colaborarii cu noi este intotdeauna unul benefic, intrucat angajatii nostri sunt pregatiti temeinic pentru a raspunde solicitarilor tale, indiferent de categoria defectiunii!

Avem piese de top, originale si super fiabile!

Acest rulment butuc pentru buldoexcavator Terex 880 este prelucrat dintr-un aliaj metalic dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Este indispensabil grupului reductor, in cadrul caruia are mai multe functii complexe! Asigura un transfer eficient al greutatii catre rotile utilajului, diminueaza frictiunea lor la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil!

Alaturi de noi primesti si consultanta tehnica de calitate!
Produsele noastre isi dubleaza calitatea prin serviciul nostru gratuit de consultanta, atat de iubit de catre utilizatori, intrucat acestia revin cu fiecare ocazie pentru reparatii alaturi de noi! Suntem interesati sa intelegem nevoile tale si sa putem actiona intr-un mod constructiv, pentru indeplinirea scopului tau!
• Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne apelezi! Raspundem prompt si actionam pentru tine, in cel mai scurt timp!
• Cu un minimum de ajutor din partea ta, departamentul nostru de identificari te ajuta sa intri in posesia elementului necesar, perfect compatibil utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan de intretinere personalizat! Astfel vei uita de neplacutele intreruperi de la munca!
• Te ajutam cu recomandari si contacte sigure pentru montaj!
• Ne deplasam la fata locului, pentru interventii de urgenta, oricare ar fi defectiunea! Venim in orice zona din tara!

Acest rulment butuc buldoexcavator Terex 880 merita atentia ta si toata increderea! La achizitionarea lui primesti si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa cumperi un asemenea rulment butuc buldoexcavator Terex 880 apeland agentii nostri sau completand cererea de pe site!
Produsele noastre se livreaza in scurt timp, oricare ar fi adresa, cu plata la livrare, sau pot fi ridicate personal din sediul nostru!

Montajul pieselor de schimb se efectueaza in cadrul optim al unui atelier de specialitate, conform specificatiilor noastre. Este important sa tii cont de recomandari, daca vrei sa validezi investitiile tale pe termen lung! In alta ordine de idei, un montaj necorespunzator poate sa compromita piesele de schimb in timp scurt, iar investitiile tale vor fi ca si pierdute. Cere cateva recomandari de calitate, dar evita improvizatiile sau serviciile alese la intamplare si care s-ar putea dovedi de-a dreptul indoielnice!
Fa o evaluare elementelor conexe!
Aceasta este oportunitatea prin care poti verifica mersul lucrurilor in sistemul transmisiei finale. Eventuale urme de uzura pot provoca avarii foarte neplacute si mult mai costisitoare! De asemenea, pentru un plus de protectie, ai grija sa inlocuiesti si simeringul de butuc, elementul responsabil cu etanseitatea grupului reductor!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: I4NYR0JE-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura