Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Terex 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 880
Cod produs
I4NYR0JE-A-AT
Out Of stock
Descriere
Doteaza-ti utilajul cu piese de calitate, nu umbla cu stifturi care te fac sa pierzi si timp, si bani, mai mult te incurca. Acest rulment butuc buldoexcavator Terex 880 este o alegere excelenta pentru transmisia finala, caci este o componenta de inalta calitate, ce da dovada de fiabilitate si rezistenta la cel mai inalt nivel. Doar este o piesa originala Carraro! Te poti baza pe el ca nu te lasa cu ochii in soare.

Am creat un spatiu prietenos si generos dedicat utilajelor. Aici gasesti o gama diversificata de piese de schimb impecabile, cu ajutorul carora iti vei putea intretine exemplar utilajul. Ca sa fie treaba si mai buna, si mai usoara, te intampinam si cu un set de servicii conexe pe care le vei gasi extrem de utile. Te scutim de stres si alergatura, oferindu-ti rapid solutiile de care ai nevoie pentru a iesi din orice impas tehnic. Suna-ne!

Rulment butuc buldoexcavator Terex 880 - tinteste performanta cu o piesa de top!
Sistemul de transmisie este unul complex si extrem de important pentru utilajul tau. Iar componentele sale functioneaza interdependent, de aceea este esential ca toate sa fie in perfecta stare. Rulmentul de butuc, spre exemplu, are misiunea de a inlesni miscarea rotilor, preluand greutatea utilajului si transferand-o acestora, permitand astfel deplasarea in fata, in spate, inclusiv la viteze mari. Este o piesa din cele mai uzuale, dar cu importanta covarsitoare. Cel pe care ti-l propunem vine cu o inovatie in materie de design (si nu numai) care face ca frecarea sa fie considerabil redusa. Astfel, uzura se instaleaza mai greu, iar consumul de combustibil este si el redus.

Suntem deschisi intrebarilor tale!
Stim cu ce te confrunti cand apare cate o defectiune si iti venim in ajutor. Cand ai dubii in ce priveste compatibilitatea vreunei piese ori cauza problemei tehnice aparute, cere-ne ajutorul! Poarta universului nostru tehnic se deschide, iar raspunsurile ti se infatiseaza clare, concrete, la obiect. Specialistii nostri sunt bine documentati si iti vor furniza toate informatiile de care ai nevoie pentru gestionarea eficienta a problemelor tehnice cu care te confrunti. Bucura-te de avantajele pe care ti le ofera serviciul nostru de consultanta tehnica! Este gratuit!

Garantie
Esti pe deplin asigurat! Acest rulment butuc pentru buldoexcavator Terex 880 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Sunt extrem de rare astfel de cazuri, insa ne place sa facem lucrurile ca la carte, cu simtul raspunderii, asadar vei gasi documentele aferente in interiorul coletului.

Livrare
Crezi ca nu stim ca vrei piesa cat mai rapid? Ne conformam dorintei tale si iti expediem acest rulment butuc buldoexcavator Terex 880 super rapid. Daca te-ai decis, suna-ne sau solicita o oferta folosind datele noastre de contact! Vei primi piesa prin curier rapid sau o poti ridica personal de la sediul nostru de langa Capitala. Cum iti este mai la indemana!

Montaj
Ca sa te bucuri de o remediere eficienta si durabila, nu neglija importanta montajului! Nu de alta, dar o interventie tehnica improprie ar putea compromite atat noua piesa, cat si pe cele conexe. Fereste-te de astfel de riscuri apeland la un specialist, car va sti exact ce sa aiba in vedere pentru a-ti asigura o interventie reusita, de calitate. Ideal ar fi sa refaci etansarea ansamblului reductor, inlocuind si simeringul de butuc, sa stii una si buna. Daca ai nevoie de un mecanic priceput, da-ne de veste! Avem colaboratori de incredere pe tot cuprinsul tarii!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura