Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor New Holland TS100A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
New Holland TS100A
Cod produs
SZAOI2VF-A
Descriere
Acest rulment butuc New Holland TS100A este cea mai bine cotata piesa de transmisie, o creatie tehnica marca Original Carraro, excelent prelucrata si super fiabila! Are aplicatii foarte grele si completeaza colectia noastra de produse sofisticate si moderne, fiind o investitie de lung parcurs.
Daca ai nevoie sa fii ghidat in mod corect pentru remedierea defectiunilor, ei bine, depozitul nostru este echipat cu tot ce iti trebuie, iar angajatii nostri sunt pregatiti sa primeasca solicitarile tale!

Avem piese de schimb de inalta calitate!
Un asemenea rulment butuc pentru tractor New Holland TS100A este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate si rezista celor mai intense zile de munca! Joaca un rol important in grupul reductor si ajuta la o functionare impecabila, pe termen lung! Asigura transferul greutatii catre roti, cat si o frictiune mai diminuata la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil!

Oferim mai mult decat piese de schimb!
Ajutorul nostru este cu atat mai consistent cu cat oferim clientilor nostri serviciul gratuit de consultanta, cat se poate de folositor activitatii de productie. Inca de la primul apel vei simti ca esti asistat tehnic, iar angajatii nostri vor prelua cazul tau si vor gasi cele mai favorabile solutii.
• O identificare corecta este imperios necesara, pentru piese de schimb perfect compatibile!
• Atunci cand ne apelezi, primesti recomandarile noastre, informatii de ultima ora, sfaturi si contacte sigure pentru montaj!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Suntem gata sa intervenim cu reparatii de urgenta la fata locului, pentru situatiile in care ai defectiuni ingrijoratoare. Ne deplasam catre tine, oriunde te-ai afla!

Cumperi fara griji acest rulment butuc New Holland TS100A si nu-ti va da batai de cap! In plus, primesti si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Acest rulment butuc New Holland TS100A este usor de achizitionat! Asteptam sa ne suni, sau sa completezi cererea de pe site, iar noi prelucram datele tale pentru o expediere rapida. Primesti produsul oriunde ai fi, cu plata ramburs, sau il ridici personal direct din sediul nostru!

Monteaza cu responsabilitate, numai in cadrul optim al unui atelier de specialitate. Este singura metoda cu adevarat fara riscuri. Asistat de catre un profesionist cu experienta, piesa de schimb isi extinde perioada de functionare si isi sporeste performanta, intrucat primeste un start optim!
Verifica si elementele conexe!
Acest moment este un prilej perfect pentru o evaluare in plus. Elementele conexe nu pot fi lasate sa functioneze liber daca au urme de uzura, altfel pot genera avarii mult mai grave! De asemenea, fii atent la simeringul de butuc. Cel mai bine ar fi sa-l inlocuiesti si pe el, pentru refacerea etanseitatii grupului reductor.

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: SZAOI2VF-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura