Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor New Holland TN65V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TN65V
Cod produs
X1SQ4K0M-A-AT
Out Of stock
Descriere
Ai in fata o super piesa pentru maxima eficienta! Nu-ti lasa tractorul sa se chinuie cu rulmentul acela uzat. Ofera-i acest rulment butuc New Holland TN65V deosebit de fiabil si de rezistent, si va excela din nou in teren. Pentru mult timp de-acum incolo, caci rulmentul acesta nu se sperie de provocarile dificile. Oricat de intens ar fi solicitat, isi indeplineste misiunea cu brio, asigurand o transmisie impecabila vreme indelungata. Doar este o piesa originala Carraro!

Platforma noastra tehnica iti ofera cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor, caci la noi gasesti mai mult decat piese de schimb de ultima generatie, de calitate ireprosabila. Venim in intampinarea nevoilor tale cu servicii pe masura care iti vor simplifica misiunea considerabil. Suna-ne si te vom ajuta sa iti mentii utilajul in forma maxima!

Rulment butuc New Holland TN65V - pentru un plus de eficienta!
Rulmentul de butuc joaca un rol esential in structura utilajului tau, fiind parte importanta a transmisiei finale. El preia greutatea utilajului transferand-o catre roti si le inlesneste acestora miscarea dupa cum este necesar, in fata, in spate, chiar si la viteze mari. Cel pe care ti-l propunem noi vine cu o inovatie in materie de design (si nu numai), care face ca frictiunea sa fie considerabil redusa. Astfel, este mai greu sa se insinueze uzura, ba chiar si consumul de combustibil este mai redus. Pentru a-i mentine eficienta si a-i prelungi durata de viata, iti recomandam sa ii asiguri o lubrifiere corespunzatoare.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Insotim oferta noastra complexa de produse de top cu un set de servicii conexe menite a-ti usura misiunea. Intre acestea, cel de consultanta se bucura de o mare popularitate si apreciere din partea clientilor nostri. Echipa noastra de specialisti te ajuta cu identificarea pieselor potrivite si iti furnizeaza toate informatiile relevante pentru problemele tehnice pe care le intampini. Vei primi ponturi utile legate de montaj si mentenanta, ca sa te bucuri de o remediere completa si eficienta a defectiunii. Orice dilema sau nelamurire ai avea, ti-o poti clarifica de indata. Contacteaza-ne! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Garantie
Iti pui problema ce te faci daca piesa are vreun defect? Nu-ti fa griji, esti perfect acoperit in cazul asta. Acest rulment butuc pentru tractor New Holland TN65V vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Cazuri extrem de rare, de altfel, dar pentru orice eventualitate, e bine sa ai documentele necesare. Le vei regasi in interiorul coletului.

Livrare
Sa astepti sa-ti vina piesa ca sa-ti poti relua lucrul poate fi stresant. Intelegem perfect prin ce treci si iti expediem acest rulment butuc New Holland TN65V in doi timpi si trei miscari. Contacteaza-ne online sau telefonic si ne punem in miscare! Il vei primi prin curier sau ai posibilitatea de a-l ridica de la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin zona.

Montaj
De calitatea interventiei tehnice atarna succesul. Un montaj defectuos poate compromite chiar si cea mai tare piesa, de aceea iti recomandam sa apelezi la un profesionist. Sunt unele chichite pe care nu oricine le cunoaste si n-are rost sa risti cu vreun ageamiu. Pentru a obtine rezultate maxime, ar fi bine sa arunci o privire si asupra elementelor conexe. Ar fi oportuna si inlocuirea simeringului de butuc pentru a reface etanseitatea ansamblului. Daca ai nevoie de un mecanic priceput care sa te scoata din impas, spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura