Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor New Holland TM7030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM7030
Cod produs
JQK76AMX-A-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-s semn bun zgomotele metalice care se aud in timpul deplasarii. Sugereaza probleme cu un rulment, care va trebui cat mai rapid inlocuit, inainte ca problema sa devina si mai complicata. Insa, din fericire, ai ajuns la noi, si aici gasesti solutii impecabile pentru orice problema tehnica. De rulmenti in mod cert nu ducem lipsa, fiind piese atat de uzuale, dar si atat de importante. Acest rulment butuc New Holland TM7030 care ti-a atras atentia este o piesa de toata isprava, pregatita sa-ti asigure performante excelente vreme indelungata. Este extrem de rezistent si de fiabil. Un produs original Carraro de care vei fi multumit pe deplin!

De altfel, orice ai alege din oferta noastra iti va satisface toate exigentele, caci calitatea este litera de lege pentru noi. Pentru a-ti fi de un real ajutor, iti oferim si o serie de servicii conexe, menite sa-ti faca mai simple etapele depanarii. Cu minime eforturi, poti avea rezultate maxime. Apeleaza cu incredere la noi!

Rulment butuc New Holland TM7030 - o investitie excelenta!
Daca utilajul tau intampina dificultati la deplasare, e clar ca nici tu nu-ti mai poti face treaba cu el. De aceea este atat de important sa fii cu ochii pe componentele transmisiei, asigurandu-te de perfecta lor stare de functionare. Rulmentul de butuc este un element de baza in transmisie, contribuind din plin la procesul prin care utilajul tau se poate deplasa. Astfel, el transfera greutatea utilajului catre roti, permitandu-le acestora sa se miste in fata sau in spate, inclusiv la viteze mari. Iti propunem un rulment performant, cu un design special care garanteaza o frecare redusa, pentru un plus de eficienta si chiar si un consum mai redus de combustibil.

Dileme, dubii, intrebari? Pune-le pe tapet!
De ce asa si nu altfel? O fi sau n-o fi potrivita piesa asta? Ce o fi cu zgomotele metalice? O problema tehnica vine la pachet cu o serie de intrebari. Iar noi avem raspunsurile pe care le cauti, dar si solutiile care te vor ajuta sa depasesti cu brio obstacolele. Stim cat de mult poate ajuta o parere avizata in momentele dificile, de aceea am creat un serviciu special menit sa-ti inlesneasca accesul la informatiile relevante pentru tine. Contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri despre problemele tehnice pe care le intampini! Te vor ajuta sa descalcesti itele oricarei defectiuni, identificand rapid cele mai bune remedii. Nu-ti fa griji, nu vei avea costuri suplimentare! Consultanta este gratuita!

Garantie
Iti pui problema ce te faci daca piesa are vreun defect? Nu-ti fa griji, esti perfect acoperit in cazul asta. Acest rulment butuc pentru tractor New Holland TM7030 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Cazuri extrem de rare, de altfel, dar pentru orice eventualitate, e bine sa ai documentele necesare. Le vei regasi in interiorul coletului.

Livrare
Sa astepti sa-ti vina piesa ca sa-ti poti relua lucrul poate fi stresant. Intelegem perfect prin ce treci si iti expediem acest rulment butuc New Holland TM7030 in doi timpi si trei miscari. Contacteaza-ne online sau telefonic si ne punem in miscare! Il vei primi prin curier sau ai posibilitatea de a-l ridica de la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin zona.

Montaj
De calitatea interventiei tehnice atarna succesul. Un montaj defectuos poate compromite chiar si cea mai tare piesa, de aceea iti recomandam sa apelezi la un profesionist. Sunt unele chichite pe care nu oricine le cunoaste si n-are rost sa risti cu vreun ageamiu. Pentru a obtine rezultate maxime, ar fi bine sa arunci o privire si asupra elementelor conexe. Ar fi oportuna si inlocuirea simeringului de butuc pentru a reface etanseitatea ansamblului. Daca ai nevoie de un mecanic priceput care sa te scoata din impas, spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura