Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor New Holland T6010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6010
Cod produs
7PLDS1MQ-A-AT
Out Of stock
Descriere
Cu asa piesa de toata isprava, sa vezi ce bine o sa-i mearga utilajului tau! Acest rulment butuc New Holland T6010 care ti-a atras atentia este fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate. Performantele sale sunt remarcabile daca ne intrebi pe noi. A fost conceput dupa o tehnologie inedita, ultraperformanta, care ii sporeste si eficienta, si rezistenta. Te vei convinge si tu ce poate daca-l pui la incercare!

Si poti arunca o privire si asupra celorlalte piese impecabile pe care ti le punem la dispozitie. In caz ca ai acum nevoie sau vei avea mai tarziu, este bine sa stii pe ce te poti baza. Iar la noi gasesti tot ce-ti trebuie pentru a-ti pune utilajul pe pozitii de actiune. Produsele si serviciile noastre se completeaza de minune, astfel ca vei beneficia de o experienta excelenta. Suna-ne, specialistii nostri raspund prompt solicitarilor tale!

Rulment butuc New Holland T6010 - pentru un plus de eficienta!
Desi par piese banale, caci cine n-a auzit de ei?, rulmentii sunt elemente esentiale pentru functionarea utilajului tau. Sunt responsabili de deplasarea acestuia, contribuind din plin la desfasurarea transmisiei. Rulmentul acesta de butuc asigura transmisia finala, caci el preia greutatea utilajului si o transfera rotilor, permitandu-le acestora sa se miste dupa cum e necesar - in fata sau in spate. Designul inovator pe care il are garanteaza o frictiune redusa, ceea ce reduce riscul de uzura, dar si consumul de combustibil. Pentru a-i spori eficienta si chiar durata de viata, fii cu ochii pe lubrifiere, caci rulmentii au mare nevoie de ea pentru a face fata cu succes sarcinilor dificile.

Raspundem intrebarilor tale!
Este normal sa ai o sumedenie de intrebari cand te confrunti cu felurite probleme tehnice. Nu te stresa, nu-ti bate capul! Iti limpezim de indata orice neclaritate si iti furnizam toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi cu brio impasul tehnic in care te afli. Stim ca n-ai tu vreme de documentare amanuntita, iar domeniul tehnic este teribil de stufos. Insa specialistii nostri cu asta se ocupa si sunt conectati la tot ce este nou in domeniu. Ai suportul informational necesar, adaptat nevoilor tale, prin serviciul de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Contacteaza-ne fara sfiala!

Garantie
Nu-ti fa griji in privinta defectelor de fabricatie. Desi sunt extrem de rare astfel de cazuri, acest rulment butuc pentru tractor New Holland T6010 vine la pachet cu o garantie de 6 luni care acopera astfel de situatii neplacute. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Stim cat de important este sa ai la timp piesele de care ai nevoie si ne conformam! Acest rulment butuc New Holland T6010 ajunge la tine in doi timpi si trei miscari, prin curier rapid. Solicita o oferta online sau telefonic si ti-l expediem de indata! De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Montajul prezinta particularitatile sale si este extrem de important pentru performantele ulterioare ale piesei. Iti recomandam sa te adresezi unui profesionist, evitand astfel riscurile unui montaj defectuos. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ar fi ideala si o verificare de ansamblu a sistemului, mai cu seama a elementelor conexe. N-ar strica sa refaci etanseitatea inlocuind si simeringul de butuc, sa stii una si buna. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Da-ne de veste!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura