Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 410L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 410L
Cod produs
LHXDAC2Z-A
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc John Deere 410L este o creatie tehnica, marca Original Carraro, conceput pentru exploatare intensa si extrem de fiabil, necesar pentru numeroase modele! Se incadreaza in topul pieselor preferate si completeaza colectia noastra de elemente sofisticate si cu cele mai grele aplicatii!

Poti intra in posesia lui in cel mai scurt timp, intrucat este permanent disponibil pe stocul nostru, exact asa cum trebuie sa fie o piesa atat de solicitata!

Piesele noastre sunt alese cu grija, in functie de calitatea lor!
Un astfel de rulment butuc pentru buldoexcavator John Deere 410L este prelucrat dintr-un aliaj metalic foarte rezistent si indeplineste o multime de functii indispensabile in grupul reductor! Asigura transferul greutatii utilajului catre roti, intr-un mod excelent si, de asemenea, contribuie la o frictiune mai diminuata in timpul deplasarii!
Ajuta la o functionare pe deplin si la un consum mai scazut de combustibil!

Alaturi de noi primesti un suport cu adevarat folositor!
Dintre toate actiunile noastre, cel mai mult ne recomanda serviciul nostru gratuit de consultanta! Suna bine, e adevarat, insa ceea ce conteaza in toata aceasta formula este, de fapt, echipa noastra. Oamenii pe care ii intalnesti la noi sunt pregatiti sa raspunda solicitarilor tale si sa rezolve orice incurcatura, intr-un mod pe deplin personalizat!
• Identificare corecta si piese perfect compatibile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Plan personalizat de intretinere
• Reparatii de urgenta la fata locului

Acest rulment butuc John Deere 410L este pe lista pieselor pe care le poti achizitiona fara griji, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Este foarte usor sa intri in posesia acestui rulment butuc John Deere 410L - trebuie doar sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site-ul firmei. Stim cat de mult conteaza sa fim rapizi, asa ca expediem cu graba, oriunde ai fi, cu plata ramburs.
Insa poti ridica si personal coletul tau, direct din sediul nostru!

Ai grija ca montajul sa se efectueze in cadrul optim al unui atelier de specialitate, alaturi de profesionisti cu experienta pe acest segment! Evita serviciile indoielnice si pur si simplu scoate-ti din minte ideea improvizatiilor. Montajul este primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci, daca vrei o intretinere corespunzatoare, pe termen lung, a pieselor!
Fii atent la toate detaliile!
Fa o evaluare elementelor conexe, in special a simeringului de butuc, responsabil cu etanseitatea grupului reductor! Este oportunitatea prin care il poti inlocui si pe el, iar in acest fel sistemul va fi de doua ori mai protejat fata de alte avarii, mult mai costisitoare!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: LHXDAC2Z-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura