Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor John Deere 6100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6100
Cod produs
8C4VTXP0-A-AT
Out Of stock
Descriere
Cautarea ta se poate incheia! Avem pentru tine un rulment butuc tractor John Deere 6100 impecabil, cu ajutorul caruia iti vei putea repune utilajul in miscare. Nu-i un rulment oarecare, calitatea sa exceptionala se trage din atelierele Carraro! Vei benficia de o tehnologie inovatoare care iti va aduce performante sporite. Este o componenta deosebit de rezistenta, pregatita sa infrunte cele mai dificile provocari. N-are sa te lase la greu! Produsul este perfect compatibil si cu modelele de tractoare John Deere 6100E, John Deere 6100J, John Deere SE6100.

Daca ai nevoie de mai multe informatii ori vrei tu sa fii sigur ca achizitionezi piesa potrivita, discuta cu specialistii nostri! Este simplu! Pornind de la cateva date elementare despre utilajul tau, acestia vor contura cele mai eficiente solutii pentru el. Ca sa-ti functioneze din nou brici si s-o faca vreme indelungata. Calitatea este esentiala pentru noi! Daca la fel este si pentru tine, suna-ne!

Rulment butuc tractor John Deere 6100 - lasa-te inspirat, lasa-te surprins!
De o importanta vitala pentru functionarea utilajului tau, sistemul de transmisie este extrem de complex si fiecare componenta a sa are rolul sau bine definit. Cand o veriga cedeaza, intregul proces este periclitat si chiar se intrerupe. Misiunea rulmentului de butuc este de a prelua greutatea utilajului si a o transfera catre roti, permitand miscarea acestora atat in fata, cat si in spate, inclusiv la viteze mari. Functionarea sa corecta este esentiala, de aceea iti recomandam sa inlocuiesti rulmentul avariat de la primele semne de uzura. Rulmentul pe care ti-l propunem are un design de ultima generatie, care face ca frecarea sa fie extrem de redusa, minimizand uzura, dar si consumul de combustibil.

Avem solutiile pe care le cauti!
Cand te confrunti cu probleme tehnice, navalesc asupra ta si intrebarile, si dilemele. Caci multe sunt chichitele tehnicii si e normal sa nu le cunosti pe toate. Dar nu te stresa! Apeleaza cu incredere la noi si expune-ne problema pe care o intampini. Specialistii nostri intr-ale utilajelor vor identifica solutiile cele mai eficiente pentru tine, cu impact maxim asupra randamentului si impact minim asupra costurilor in ansamblu. Consultanta tehnica este unul dintre serviciile noastre de top si ti-l oferim gratuit! Contacteaza-ne!

Garantie
Acest rulment butuc pentru tractor John Deere 6100 este demn de toata increderea ta, mai ales ca vine insotit de o garantie de 6 luni care te protejeaza de eventualele defecte de fabricatie pe care le-ar putea avea. Nu zicem ca e imposibila, insa cu siguranta este extrem de rara o situatie de acest gen. Factura si certificatul de garantie le primesti in colet, pentru orice eventualitate.

Livrare
Promptitudinea este esentiala intr-un domeniu atat de dinamic, de aceea vrem sa te asiguram ca livrarea pieselor de care ai nevoie se va face super rapid. Acest rulment butuc tractor John Deere 6100 porneste catre tine imediat ce ai plasat comanda online sau telefonic. De asemenea, poti veni si tu sa il ridici personal de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca iti este mai comoda aceasta varianta.

Montaj
Inlocuirea rulmentilor necesita atentie deosebita, de aceea este crucial sa apelezi la persoane specializate. De succesul interventiei tehnice depind performantele ulterioare ale piesei si implicit, functionarea utilajului. Nu vrei sa risti vreo dandana, nu-i asa? Cum ti s-ar parea daca bilele rulmentului s-ar raspandi in interiorul acestuia si o data cu ele, investitia ta ar fi compromisa? Un profesionist e cea mai buna alegere! Cu siguranta acesta va face si o verificare a ansamblului si te va sfatui, cum si noi o facem de altfel, sa refaci etanseitatea inlocuind si simeringul de butuc. De ai nevoie de un mecanic de incredere, spune-ne!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura