Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor John Deere 5725

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5725
Cod produs
G7PD1UNK-A-AT
Out Of stock
Descriere
Rotile se misca mai greu, zgomote metalice se aud in timpul deplasarii, iar volanul parca ar trage si el intr-o parte. Toate acestea sunt simptome ale unui rulment uzat, ceea ce nu-ti permite sa amani interventia. O problema nerezolvata poate agrava considerabil lucrurile. Mai bine ia de aici un rulment butuc tractor John Deere 5725 zdravan si fiabil si revigoreaza-ti utilajul! Calitatile de care da dovada piesa aceasta vor imbunatati performantele masinariei tale. Si remedierea are sa te tina, caci este un rulment de toata isprava, super rezistent. Un produs original Carraro de nota zece!

Iar de mai ai nevoie si de alte piese, le poti cauta pe site sau, si mai simplu, suna-ne! Un consultant iti va asculta problema si va identifica solutiile cele mai bune pentru tine. Rezolvi totul dintr-un foc daca-ti doresti, caci putem sa te ajutam inclusiv cu efectuarea interventiei tehnice. Suna-ne!

Rulment butuc tractor John Deere 5725 - o alegere inspirata!
De n-ar fi sistemul de transmisie, cum ar ajunge sa se mai miste rotile utilajului tau? Iar rulmentii sunt elemente de vaza in acest angrenaj complex. Rulmentul de butuc preia greutatea utilajului si o transfera rotilor, inlesnind miscarea acestora. Fata-spate, mai domol sau la viteza mare, dupa cum ti-e necesar. Capacitatea de deplasare a masinariei tale depinde in mare masura si de rulmenti, de aceea trebuie sa fii cu ochii pe ei. Cand remarci zgomote metalice sau ti se pare ca rotile se misca mai greoi, verifica starea rulmentilor, caci este foarte posibil ca ei sa fie „de vina”. Rulmentul acesta are design inovator care minimizeaza frecarea si, implicit, uzura, dar aduce si o economie la combustibil.

Ai nevoie de o mana de… informatii suplimentare? Iti stam la dispozitie!
Defectiunile sunt factor de stres la casa omului. Cate probleme nu isca ele! Cand te pun pe jar, apeleaza la noi! Iti oferim consultanta gratuita, ca sa nu te mai lupti cu dilemele si intrebarile in cautarea celei mai potrivite solutii. Lumea utilajelor are o multime de chichite si secrete pe care specialistii nostri le cunosc in amanunt, caci se documenteaza permanent. Discuta cu ei despre problemele tehnice pe care le intampini si vor identifica solutiile cele mai avantajoase pentru tine. Contacteaza-ne fara sfiala! Asa cum spuneam, acest serviciu de consultanta iti este oferit gratis!

Garantie
Produsele noastre prezinta garantia calitatii lor exceptionale! Acest rulment butuc pentru tractor John Deere 5725 este insotit de un astfel de certificat care te protejeaza timp de 6 luni de consecintele neplacute ale unor eventuale defecte de fabricatie. Fie vorba-ntre noi, sunt foarte rare astfel de cazuri, n-ai de ce sa-ti faci griji! Pentru un plus de siguranta, gasesti documentele care atesta garantia in interiorul coletului.

Livrare
Cand termenele mai au un pic si bat la usa, este o adevarata catastrofa sa stai cu utilajul imobilizat. Nu te stresa! O sa bata la usa curierul inaintea termenelor si or sa-ti aduca acest rulment butuc tractor John Deere 5725 de care ai acum nevoie. Mai e un mic pas de facut - contacteaza-ne online sau telefonic sa stim unde ti-l trimitem! Iar daca esti pe aproape, il poti ridica si personal de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Un capitol foarte important este interventia tehnica in sine. Montajul, mai simplu spus. Daca acesta lasa de dorit, performantele si functionarea ulterioara a piesei vor lasa si ele de dorit. Un montaj de calitate face diferenta! Actioneaza profesionist apeland la un profesionist in domeniu. Este cel mai sigur si mai eficient! Acum ai ocazia sa faci o verificare a ansamblului, daca tot umbla pe acolo si, pentru a fi sigur ca totul va functiona impecabil, refa etanseitatea inlocuind si simeringul de butuc. Vrei un contact de incredere pentru efectuarea montajului? Se rezolva!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura