Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Gehl L99587

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
07NRUCSZ-AT
Out Of stock
Descriere
Daca esti atent la simptomele utilajului tau si iei masuri din timp, poti preveni o defectiune mai complicata. Inlocuieste rulmentul avariat cu unul de cea mai buna calitate si astfel vei tine din scurt problema, bucurandu-te de o remediere durabila. Iti recomandam acest rulment butuc Gehl L99587 de inalta calitate, capabil sa reziste mult si bine la datorie, daca ii oferi o lubrifiere pe masura. Fabricat dintr-un metal special care ii confera fiabilitate si durabilitate, rulmentul asta este capabil sa infrunte cele mai dificile provocari. Doar este o piesa ce poarta amprenta Carraro, te poti baza pe el!

De altfel, vei gasi la noi orice alta piesa ti-ar fi necesara pentru a-ti insanatosi utilajul. Spune-ne ce simptome ai constatat si noi vom identifica leacul potrivit in doi timpi si trei miscari. Poti remedia dintr-un foc orice problema tehnica atunci cand ai suport tehnic specializat. Suna-ne! Specialistii nostri sunt la dispozitia ta!

Rulment butuc Gehl L99587 - o piesa de top pentru un plus la eficienta!
Chiar daca nu pare mare piesa, rulmentul de butuc are un rol foarte important in arhitectura masinariei tale, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Designul sau inovator iti garanteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!
Avem raspunsurile, dar si solutiile pe care le cautai. Ii vei putea imbunatati performantele utilajului tau daca ii oferi resursele necesare. Si cum sa le stii chiar pe toate nu se poate, cand ai nelamuriri sau dificultati tehnice, apeleaza la noi fara rezerve! Ai la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica! Este gratuit si personalizat, centrat pe nevoile tale! Specialistii nostri sunt deschisi si flexibili si au o multime de informatii pretioase de impartasit. Contacteaza-ne!

Garantie
Te gandesti la situatii neplacute, cum sunt defectele de fabricatie? Nu te stresa, aceasta rulment butuc Gehl L99587 are o garantie de 6 luni care te protejeaza de neplaceri. Certificatul de garantie si factura sunt in colet. Nu credem ca va fi cazul sa te folosesti de ele, dar… sa fie acolo!

Livrare
Promptitudinea este unul dintre ingredientele succesului. Pretuim timpul tau si iti livram acest rulment butuc Gehl L99587 in doi timpi si trei miscari. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Curierul te va apela curand! Iar daca ai drum prin zona, poti ridica produsul si de la sediul nostru de langa Capitala.

Montaj
Este foarte important ca interventia tehnica sa fie efectuata corespunzator, respectandu-se toate standardele si particularitatile. Acest rulment se monteaza intre reductor si fuzeta si ideal ar fi sa ii inlocuiesti si perechea. Tot acum ar fi indicata si refacerea etanseitatii ansamblului cu un nou simering de butuc. Ca sa te bucuri de o functionare impecabila, asigura-te ca montajul este efectuat de persoane specializate, care stiu ce au de facut. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura