Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara Manitou 474276

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou 474276
Cod produs
DAK6RWZ9-A
Out Of stock
Descriere
Paseste cu incredere catre depozitul nostru, intrucat aici vei gasi un univers tehnic, piese pentru toate utilajele, si o platforma de comunicare temeinica, pentru rezolvarea oricarei situatii. Detinem cele mai moderne, rezistente si fiabile piese de schimb de pe piata, alese cu grija pentru a fi cu adevarat folositoare muncitorilor.
Acest cap planetara Manitou 474276 este o astfel de piesa de transmisie, super bine cotata, ce inregistreaza solicitari catre muncitori din toata tara.

Produse de inalta calitate, oportunitati de investitie pentru tine! Plaseaza o comanda sa te convingi!
Un astfel de cap de planetara Manitou 474276 original Carraro este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, dur, tratat termic si imbunatatit pentru un plus de rezistenta in cele mai grele zile de munca. Are un rol insemnat in ansamblul reductor, asa incat asigura cuplul dintre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale! Provine din cadrul unui atelier de creatie tehnica absolut colosal si dinamic si este lucrat cu grija, de catre cei mai buni ingineri.

Invata cum sa fii eficient, prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta!
Timpul este cel mai pretios si il respectam pe deplin asa ca nu putem ingadui sa treci prin repetate intreruperi, atata vreme cat esti clientul nostru. Stim cat de multe pierderi provoaca fiecare zi de munca intrerupta asa ca, atat cat tine de noi, speram ca ajutorul nostru sa isi puna amprenta pe eficienta si pe o intretinere potrivita!
• Te ajutam sa faci selectia perfecta
• Iti oferim toate sfaturile necesare, cele mai fine detalii despre piese si intretinerea lor, dar si o serie de recomandari sigure pentru montaj
• Avem grija sa afli despre cum se face intretinerea personalizata a utilajului tau
• Venim catre tine atunci cand esti in dificultate, iar utilajul tau necesita reparatii de urgenta, pentru a fi pus in miscare

Acest cap planetara Manitou 474276 merita toata atentia si increderea ta, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un cap planetara Manitou 474276 tot ce trebuie sa faci este ne apelezi. Daca preferi varianta on-line, inregistreaza cererea ta direct pe site. Indiferent de varianta aleasa, datele tale vor fi prelucrate imediat, iar expedierea facuta.
Vei primi produsul in ziua urmatoare, indiferent in ce zona, cu plata ramburs, sau poti ridica personal coletul, direct din sediul nostru.

Montajul este momentul in care ai nevoie de un profesionist cu experienta. In acest caz, asamblarea unei transmisii finale este extrem de solicitanta, iti trebuie atentie sporita si multa stiinta. Alege calea unui atelier de specialitate, iar un montaj corect va asigura o perioada de exploatare fara probleme, mult mai extinsa.
Inlocuieste elementele conexe care prezinta semne de uzura!
Cu aceasta ocazie, realizeaza un montaj complet, schimband bucsa si simeringul din fuzeta! De asemenea, este momentul sa verifici siguranta si saibele danturate, caci nu pot fi lasate cu urme de uzura. In cazul in care situatia o impune, cel mai corect ar fi sa le inlocuiesti.

Specificatii tehnice:
- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm

Codul produsului: DAK6RWZ9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura