Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara Manitou 477304

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou 477304
Cod produs
GQLWRHTK-A
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau arata ca ar avea nevoie de cateva imbunatatiri pe la piesele de transmisie, te ajutam sa afli in detaliu despre aceasta cruce planetara Manitou 477304 (din imagini).
Aceasta piesa este apreciata pentru fiabilitatea ei, motiv pentru care este disponibila pe rafturile noastre, alaturi de mii de alte piese de ultima generatie.
Piesele de schimb care au ajuns sa fie gazduite in depozitul nostru inseamna ca au trecut testul calitatii.

Poti avea o experienta completa alaturi de noi!
Cel mai important lucru pe care l-am dovedit de-a lungul evolutiei noastre, in afara ofertei de piese de schimb de calitate, poate fi si interesul constant fata de nevoile tale in activitatea de productie. Am inteles nevoia de a te simti in siguranta din punct de vedere tehnic si de a avea o activitate fara intreruperi. Iar noi respectam timpul pe care il aloci in agricultura sau in industria constructiilor. Fiind clientul nostru, beneficiezi de acest serviciu gratuit de consultanta, asa ca noi suntem oricand disponibili, indiferent de solicitarea ta.

Cere o oferta personalizata de la agentii nostri!
Aceasta cruce de planetara Manitou 477304 originala are un rol extrem de important in sistem - transmite cuplul dintre cele doua semiplanetare si homocinetica. Este lucrata cu responsabilitate si testata in laborator, pentru a rezista conditiilor grele si fortelor de forfecare ce apar in exploatare.

Aproape gata de montaj!
O astfel de cruce planetara Manitou 477304 vine deja gresata, capsulata, cu sigurante pentru montaj si, cel mai important, este izolata de impuritati si umezeala prin simeringuri. Aceste inele tin praful la distanta si se regasesc la capetele crucii.

Poti sa cumperi cu toata increderea aceasta cruce planetara Manitou 477304 intrucat ea detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Daca vrei sa afli ce ai putea face, potrivit utilajului pe care il detii, pentru intretinerea pieselor de schimb, apeleaza agentii nostri! Impreuna cu ei vei putea sa stabilesti un plan personalizat de mentenanta!

Daca vrei sa cumperi crucea de planetara plaseaza o comanda catre agentii nostri, printr-un apel telefonic sau on-line, in site-ul nostru. Noi lucram rapid la expedierea produselor, asa ca tu vei primi coletul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Cei ce isi doresc sa ridice personal piesele sunt asteptati cu drag la sediul nostru de pe langa Bucuresti!

In aceasta etapa, noi punem mare accent pe calitatea montajului, asa ca vom recomanda cu fermitate, tuturor clientilor, sa monteze piese exclusiv in ateliere de specialitate.
Ai incredere in profesionisti!
Respectand aceasta propunere, piesele isi pot extinde perioada de functionare, iar investitiile tale vor fi valorificate timp indelungat. Pe de alta parte, un montaj gresit va compromite piesa definitiv, iar investitia va fi pierduta complet.

Specificatii tehnice:
- 27mm diametrul pastilei
- 73mm lungime totala, cu pastilele comprimate

Codul produsului: GQLWRHTK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura