Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Case 1494

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1494
Cod produs
Z057EYCQ-MI
Out Of stock
Descriere
Cruce planetara Case 1494  are doar referinte de prima mana: calitate exceptionala a executiei si a materialului din care e fabricata, poate lucra in angrenaje de mare precizie. Este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala. Se monteaza pe puntea fata. Poate fi comandata telefonic sau prin formularul de pe site.
Partenerii nostri au avantajul de a alege dintr-o gama completa de servicii: pot apela la expertii nostri pentru consultanta gratuita, pot chema partenerii nostri pentru depanare, aleg dintr-o gama variata de piese, livrare, garantie... Trebuie doar sa suni si sa devii partenerul nostru!
Tehnicienii de utilaje grele din toata tara te pot ajuta!
Ai ramas in pana in tara nimanui? Esti intr-o situatie critica si nu vezi nicio solutie? Suna la noi si unul dintre cei mai buni mecanici cu ateliere mobile va veni la tine cat de curand!

Cruce planetara Case 1494 va reda vitalitatea utilajului tau obosit!
Crucea cardanica este utilizata pentru a transfera puterea mecanica intre doi arbori atunci cand axele lor formeaza un anumit unghi. Nici nu ti-ai imagina ca aceasta inventie dateaza de acum cateva secole. Fiind supusa unor solicitari intense da incovoiere si forfecare se impune proiectarea si prelucrarea ei din aliaje de otel extrem de rezistente si pe linii de fabricatie de inalta tehnologie. Nu neglija zgomotele violente pe care le scoate utilajul tau! Daca a cedat crucea cardanica, el se va opri sau, daca este in miscare, se poate rasturna! E bine sa respecti ce te-am sfatuit mereu: monteaza pe utilajul tau doar piese de foarte buna calitate si, la fel de important, montajul trebuie sa fie profesionist!
Orice problema tehnica isi gaseste rezolvarea cu noi!
Diagnoza unui defect poate fi uneori extrem de complicata, de asemenea si identificarea piesei defecte. Te ajutam, fara niciun cost, sa depistezi toate astea prin expertii nostri! Suna, povesteste pe scurt care sunt manifestarile anormale ale utilajului tau, si vei vedea cat de repede te vor ghida in tot procesul de reparatie!
Cruce planetara pentru tractor Case 1494 se afla in depozitul nostru, are garantie 6 luni pentru a-ti spulbera orice ingrijorare, esti protejat in cazul unui eventual defect de fabricatie.
Stim cat conteaza sa iti respecti cuvantul atunci cand lucrezi, si cat de frustrant este sa nu ti-l poti respecta pentru ca utilajul e defect. Pentru a scurta timpul de livrare apelam la serviciul de curierat rapid si cruce planetara Case 1494 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.
La cat de solicitata si importanta este aceasta articulatie in functionarea utilajului tau speram ca nu te aventurezi intr-o improvizatie!  Crucea cardan face parte dintr-un mecanism de transmitere a puterii care necesita o mana de specialist. Suna-ne, iti recomandam noi un mester, avem datele lui de contact!
Specificatii tehnice
• Dimensiune: 27x82mm
• Pentru o durata de exploatare cat mai mare a produsului, recomandam gresarea periodica a acestuia.
Componenta este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura