Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru tractor Case CS78

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS78
Cod produs
6S5NVEIG-IA
Out Of stock
Descriere
Tractorul tau are probleme la planetara? Ar putea sa te intereseze acest cap planetara tractor Case CS78 - un produs original Carraro. Il gasesti in oferta noastra la un pret foarte bun. Producatorii il recomanda datorita calitatilor sale exceptionale. Executat din materiale foarte reziste, aceasta semiplanetara va permite o utilizare indelungata a tractorului tau fara sa ma intampini probleme la acest capitol. Comanda se face foarte simplu, direct pe site sau telefonic.

Cine spune ca nu e mare lucru sa comanzi piese ori e mecanic sau lucreaza in domeniu, ori habar nu are despre ce vorbeste. Daca nu esti expert sau macar sa ai cunostinte temeinice, treaba asta difera foarte mult fata de a sti sa manevrezi un utilaj. Sunt doua lucruri distincte! Cati avem permis de conducere categoria B si sofam impecabil? Dar cati stim sa schimbam o pompa de benzina sau o planetara? Principiul este acelasi! Tocmai de aceea, avem servicii de consultanta, mentenanta si service unde vei gasi specialistii de care ai nevoie!

Cap planetara tractor Case CS78 - cu piesa buna obtii rezultate pe masura!

Pentru a te bucura de o reparatie de durata, iti recomandam ca, odata cu inlocuirea furcii planetara, sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile semiplanetarei vechi sunt deteriorate, atunci se impune si inlocuirea crucii de planetara. In cazul in care dantura semiplanetarei este uzata, atunci este necesar sa verifici cu atentie starea pinioanelor.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Cap planetara pentru tractor Case CS78 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Spune-ne unde vrei sa ajunga cap planetara tractor Case CS78 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa il ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura