Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru tractor Case CS100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS100
Cod produs
NF5PQZSG-IA
Out Of stock
Descriere
Cap planetara tractor Case CS100 este o varianta perfecta pentru schimbarea semiplanetarei vechi. Spune adio cele-i uzate si bucura-te de calitatile pe care doar un produs original Carraro ti le poate oferi. Suntem convinsi ca vei fi foarte multumit sa observi ca este extrem de rezistenta si este capabila sa tina piept celor mai solicitante zile de munca ale tractorului tau. Cere o oferta si vei descoperi si costul acceptabil pe care il are!

Recomandarea noastra este sa apelezi cu incredere serviciul gratuit de consultanta inainte sa plasezi comanda. Doar asa poti fi sigur ca ai comandat piesa care iti trebuie. E de preferat sa stai de vorba cu tehnicienii nostri pentru ca ei, cunoscand foarte bine si piesele si utilajele, te pot sfatui in acest sens. Intreaba-i despre serviciul de mentenanta, ar putea deveni un aliat in lupta cu avariile inerente care apar la echipamentul tau! Suna-ne sau scrie-ne direct pe site!

Cap planetara tractor Case CS100 - varianta ideala pentru utilajul tau!

Planetara este ultima piesa din “lantul” de transmisie, ea transmitand puterea de la cutia de viteze/ diferential la rotile utilajului. Planetara este un ax cardanic, articulat la ambele capete prin care se transmite miscarea de rotatie catre roti. Articulatiile din capetele planetarei au rolul de a permite transmiterea miscarii de rotatie chiar daca exista o diferenta de nivel, o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo cu un scop foarte important, sa permita miscarea fuzetei si rotii sus-jos la denivelari.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Cap planetara pentru tractor Case CS100 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.
Cap planetara tractor Case CS100 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura