Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara Fendt 3476312M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fendt 3476312M1
Cod produs
HPVY5EX2-A
Out Of stock
Descriere
Regula de aur in afacerea noastra este sa pastram niste standarde cat mai inalte ale produselor si serviciilor noastre, asa incat sa putem oferi un sprijin real clientilor nostri. Avem un depozit permanent aprovizonat, o platforma unde poti gasi tot ce iti trebuie pentru utilajul tau si unde poti comunica deschis cu angajatii nostri, indiferent de situatie!
Acest cap planetara Fendt 3476312M1 este o piesa din categoria celor de transmisie, fiabila, cu multiple aplicatii si solicitari!

Avem produse si servicii unice pe piata!
Produsele noastre au trecut printr-o selectie drastica inainte de a fi primite in depozit, intrucat cautam calitatea si rezistenta lor! Acest cap de planetara Fendt 3476312M1 original provine dintr-unul dintre cele mai mari laboratoare tehnice din lume si este fabricat cu multa grija!
Prelucrat cu ajutorul celor mai buni ingineri, dintr-un aliaj metalic tratat termic si imbunatatit, se comporta excelent la munca, in cele mai grele conditii. Are un rol foarte clar si elementar, este responsabil cu transferul cuplului dintre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale!

Avem ceva mai mult! Serviciul nostru gratuit de consultanta este super folositor!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este cu adevarat un plus ce ne diferentiaza mult de restul pietei. In primul rand suntem temeinic atasati de clientii nostri, intelegandu-le nevoile si participand activ la imbunatatirea utilajelor si a conduitei la munca!
• Suntem aici de la inceput, pentru a te ajuta sa iei o decizie buna, perfect compatibila cu modelul pe care il detii
• Atunci cand nu stii unde ai putea sa beneficiezi de un montaj perfect, iti oferim contactele noastre sigure
• Te sustinem sa stabilesti un plan personalizat de intretinere al utilajului tau
• Te ajutam cu reparatii tehnice la fata locului, chiar si atunci cand defectiunea este urgenta si necesita deplasarea noastra catre tine, indiferent in ce zona a tarii

Acest cap de planetara Fendt 3476312M1 merita atentia si increderea clientilor, caci detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca esti hotarat sa achizitionezi o semiplanetara Fendt 3476312M1 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site-ul nostru. Vei primi produsul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs sau il poti ridica chiar tu, din cadrul sediului nostru!

Monteaza cu responsabilitate, fara improvizatii, fara omisiuni, asa ca cel mai corect ar fi sa apelezi la un profesionist cu experienta. Sa asamblezi o transmisie este o procedura ce necesita atentie sporita si multa precizie! Un montaj corect asigura o exploatare fara probleme a ansamblului reductor, o perioada foarte lunga!
Atentie la elementele conexe!
Este cazul sa verifici si sa inlocuiesti bucsa si simeringul din fuzeta. Siguranta si saibele danturate trebuie inlocuite si ele daca prezinta semne de uzura!

Specificatii tehnice:
- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm

Codul produsului: HPVY5EX2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura