Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara Fendt 040973R1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fendt 040973R1
Cod produs
KFJQDN2E-A
Out Of stock
Descriere
Iata ca facem cunostinta! Probabil ca ai de remediat o defectiune. Sau poate ai auzit de serviciul nostru gratuit de consultanta, atat de folositor fiecarui agricultor sau constructor. La noi vei gasi cele mai bune variante de imbunatatire, si ale utilajului, si ale conduitei tale la munca!
Acest cap de planetara Fendt 040973R1 este o piesa de transmisie fiabila, ce primeste cele mai bune review-uri si se bucura de multe aplicatii si solicitari!

Piesele noastre sunt mai mult decat calitative! Sunt facute pentru a-ti usura munca!
Pentru a le distribui, echipa noastra face o selectie foarte drastica a pieselor! Produsele noastre provin din cele mai performante fabrici din lume si sunt lucrate cu responsabilitate de cei mai buni ingineri.
Acest cap de planetara Fendt 040973R1 original Carraro este prelucrat dintr-un aliaj metalic, tratat termic si imbunatatit pentru rezistenta, avand cele mai scazute sanse de ruptura. Rolul lui este cat se poate de elementar in ansamblul reductor, asigurand cuplul dintre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale!

Ne implicam in activitatea ta si-ti oferim asistenta noastra temeinica!
Cateodata recunoastem ca avem un plus de atasament fata de clienti, insa abordarea noastra a avut permanent un rezultat concret. Fie ca au fost defectiuni de remediat, fie ca am investit mai mult in comportamentul fata de utilaje, clientii nostri au avut intotdeauna un plus in favoarea lor. Serviciul nostru gratuit de consultanta ti se adreseaza si tie, asa ca cere cu indrazneala orice ai putea avea nevoie!
• Te ajutam sa alegi corect, o piesa compatibila pentru modelul tau
• Te ajutam cu informatii, recomandari, iar atunci cand nu stii la cine sa apelezi pentru un montaj perfect, suntem gata sa-ti oferim cateva contacte sigure
• Alaturi de noi vei cunoaste mici secrete ale utilajului tau si poti stabili un plan personalizat de intretinere a lui, pe termen lung
• Te asistam tehnic, chiar si in cele mai ingrijoratoare situatii, precum momentele de imobilizare pe teren. In acest caz, venim chiar acolo unde te afli, indiferent de zona, pentru asistenta tehnica la fata locului
Acest cap de planetara Fendt 040973R1 este un produs perfect, ce merita toata increderea ta, intrucat detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa achizitionezi aceasta semiplanetara Fendt 040973R1 apeland unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Sau poti sa inregistrezi cererea ta direct pe site-ul firmei. Produsul ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau poate fi ridicat personal direct din sediul nostru.

Ai grija ca montajul sa se efectueze in mediul optim al unui atelier de specialitate, alaturi de un profesionist cu experienta! Este, practic, primul pas pe care il faci in ingrijirea piesei de schimb. Un montaj corect reprezinta o investitie pe termen lung, caci asigura o exploatare fara probleme!
Ar fi cel mai bun prilej pentru a inlocui o parte dintre elementele conexe!
Pentru un montaj mult mai bun, schimba bucsa si simeringul din fuzeta. Ai grija ca siguranta, dar si saibele danturate, sa nu prezinte semne de uzura, altfel trebuie inlocuite si ele.

Specificatii tehnice:

• Lungime: 215mm
• Numar dinti: 22
• Diametru dantura: 29.5mm
• Diametru ax: 35mm
• Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura