Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Fendt VA641735

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fendt VA641735
Cod produs
HX7CP05G-M-BT
Out Of stock
Descriere
Praful si umezeala pot compromite componenetele utilajului tau! De aceea iti propunem un simering planetara Fendt VA641735 de import, fabricat in cele mai performante uzine din Italia! Ai un pret exceptional, calitate de rang european si cele mai bune servicii tehnice la care te duce gandul! Suntem determinati sa iti punem la dispozitie o selectie variata si exclusiva de piese de schimb durabile, care iti for asigura o reparatie ce va rezista in timp.

Cum facem asta? Cu ajutorul echipei noastre de experti! Ei aleg, cu cea mai mare atentie la detalii, numai acele piese de schimb care merita fiecare leu. De altfel, pe rafturile magazinului nostru vei regasi piese fabricate de producatori renumiti global pentru fiabilitatea lor. Asta nu inseamna ca vei scoate din buzunar un teanc gros de bancnote - dimpotriva, incercam sa comercializam produsele noastre la preturi rentabile!

Simering planetara Fendt VA641735 - comanzi, platesti si montezi! Ce e mai simplu de atat? Raportul calitate-pret al acestei piese este imbatabil.
Calitatea sa exceptionala este garantata de Carraro, iar pretul accesibil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei, odata cu schimbarea simeringului.

Intampini dificultati sau doresti sfatul unui expert? Apeleaza gratuit la personalul firmei noastre!
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu utilajul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita! Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

Esti ingrijorat din cauza posibilelor defecte din fabrica? Noi iti oferim numai componente de calitate superioara, insotite de un certificat de garantie. Acest simering planetara Fendt VA641735 prezentat si in imagini are o garantie valabila 6 luni.

Te-ai hotarat deja? Perfect! Plaseaza o comanda chiar aici si vei putea monta acest simering planetara Fendt VA641735 pe utilajul tau in cel mai scurt timp posibil. Iti vom livra piesele dorite prin curier, metoda de plata fiind ramburs. Inainte de a achita pachetul, poti verifica continutul sau in prezenta curierului, pentru a te asigura ca totul este in regula. Ai si optiunea de a ridica coletul personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

O piesa de schimb montata corect inseamna un singur lucru: eficienta! Asa, vehiculul tau va functiona impecabil si componenta va avea o durata de viata lunga - pentru ca tu sa te bucuri din plin de investitia facuta. Noi iti oferim, daca doresti, serviciile celor mai buni mecanici cu care colaboram si un atelier mobil performant. Acestia se vor deplasa la punctul de lucru al utilajului tau si vor monta piesele comandate sau pot efectua reparatiile de care ai nevoie. Informatii aditionale despre acest serviciu iti pot oferi reprezentantii nostri din departamentul tehnic.

Specificatii tehnice

Simeringul are urmatoarele dimensiuni:
-45 x 60 x 16/ 17 mm.
Este alcatuit din NBR (cauciuc nitril butadin), un material rezistent la substante corozive si uzura.

Codul produsului este HX7CP05G-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura