Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Massey Ferguson VA641735

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson VA641735
Cod produs
SX4UTKRY-M-BT
Out Of stock
Descriere
Alege sa achizitionezi numai produse de top pentru utilajul pe care il administrezi! Acest simering planetara MF VA641735 vine insotit de un pret excelent si poate fi livrat numaidecat, in orice colt din tara! De ce il recomandam? Fiindca are o structura robusta, fiind fabricat dintr-un material durabil, perfect pentru a tine la distanta praful si umezeala. De ce sa repari o defectiune, cand ai putea sa o eviti cu totul? Catalogul nostru virtual are scopul de a-ti propune numai componente fiabile, care sa te avantajeze atat in prezent, cat si pe termen lung!

Cert este urmatorul lucru: daca alegi sa faci afaceri cu noi, vei iesi mereu in castig! Iti punem constant la dispozitie o selectie variata de piese ireprosabile, la cele mai competitive preturi de pe piata. O piesa de schimb buna nu ar trebui sa iti goleasca buzunarele, iar noi intelegem asta cel mai bine. De altfel, aici te vei bucura si de o suita completa de servicii tehnice: de la un atelier mobil performant pana la suportul tehnic gratuit la care poti apela inainte de a comanda!

Simering planetara MF VA641735 - fiabil si valoros, vine insotit de un pret foarte bun. Convinge-te singur si cere aici o oferta!
Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei, odata cu schimbarea simeringului. Calitatea sa exceptionala este garantata de Carraro, iar pretul accesibil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Ne poti apela gratuit daca doresti ajutor la plasarea unei comenzi.
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu vehiculul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam mereu: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita! Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

Incercam sa iti oferim cele mai bune produse de pe piata intotdeauna. Acest simering planetara MF VA641735 vine insotit de factura si de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei. Asa vei avea siguranta ca ai cumparat o piesa de schimb durabila, menita sa iti asigure o reparatie rezistenta pe termen lung.

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.
Preferi sa ridici acest simering planetara Massey Ferguson VA641735 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si vehiculul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil!
Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta simeringul sau efectua orice reparatie necesara.

Specificatii tehnice

Materialul din care este alcatuit simeringul se numeste cauciuc nitril butadin (NBR). Dimensiunile sale sunt:
• 45 x 60 x 16/ 17 mm.

Codul produsului este SX4UTKRY-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura