Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara pentru tractor Massey Ferguson 3650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3650
Cod produs
08LZRYVK-A
Out Of stock
Descriere
Achizitioneaza si tu un asemenea simering planetara Massey Ferguson 3650 si primesti garantia ca sistemul de transmisie finala isi va pastra integritatea, pe o perioada mult mai indelungata! Avem de aface cu un produs de marca, fabricat si imbunatatit de mai multe ori in atelierele Original Carraro. Simeringul nostru este piesa de schimb care etanseaza perfect angrenajul pe care il izoleaza si creeaza o bariera sigura intre mediul intern si mediul extern. Spunem despre el ca este o investitie pe termen lung, pentru ca fereste si alte elemente conexe (mult mai costisitoare) de uzura prematura. Produsul este permanent disponibil in depozitul nostru si foarte usor de livrat, oriunde in tara!

Atunci cand decizi sa cumperi piese de schimb de la noi, faci cunostinta cu angajatii nostri, care sunt interesati sa te ajute in timp util, in functie de modelul utilajului pe care il conduci! Vei vedea ca schema de remediu pe care o primesti este personalizata si ca ai oportunitatea sa-ti cunosti mai bine utilajul si sa stii ce ai de facut pe viitor. Avem un depozit extrem de bine dotat, in care vei gasi echipamente variate de ultima generatie! Intra in legatura cu tinerii nostri consultanti si te vei simti permanent asistat tehnic pe toata durata experientei tehnice!

Produsul este perfect compatibil si cu modelul Massey Ferguson 3650XTRA.

Nu ezita sa ne cauti pentru detalii! Suntem aici pentru tine!
Acest simering planetara pentru tractor Massey Ferguson 3650 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Apeleaza-ne si cere sa fii asistat! Avem consultanta gratis!
Clientii nostri ne cauta pentru orice. Fie au intrebari de pus, fie vor sa rezolve neclaritati referitoare la montaj. Ne suna atunci cand sunt imobilizati, ne suna atunci cand vor sa cunoasca anumite aspecte legate de modelul utilajului. Asa ca pune mana pe telefon si ia legatura cu agentii nostri, care iti ofera un serviciu de consultanta de calitate! Ai oportunitatea sa construiesti un parteneriat constructiv si de durata alaturi de noi!

O piesa de schimb care a ajuns pe rafturile noastre, a trecut testul calitatii si isi merita locul. Un asemenea simering planetara Massey Ferguson 3650 se livreaza impreuna cu certificatul sau de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Ajungem in orice parte a tarii si facem asta cu maximum de energie si viteza. Din respect pentru timpul tau si pentru tot ce ai putea sa pierzi din cauza intreruperilor, vrem sa te ajutam sa-ti remediezi utilajul in timp util. Primesti acest simering planetara Massey Ferguson 3650 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs sau il pori ridica personal din sediul nostru, daca vrei sa ne vizitezi. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: 08LZRYVK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura