Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion Fendt 062390R1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fendt 062390R1
Cod produs
JB0P43M9-A-MI
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru dispune de cele mai performante piese de schimb si consumabile de inalta calitate! Mijlocim toate aceste produse spre avantajul tau si suntem oricand disponibili sa te ajutam sa devii mai productiv in activitatea ta! Acest pinion Fendt 062390R1 este o piesa de transmisie din ansamblul reductor, extrem de uzual si super bine vandut. Se regaseste pe stocul nostru permanent si poate fi livrat catre tine, in orice zona din tara!

Pinion Fendt 062390R1 - Produsele pe care le gazduim reflecta toata implicarea si pasiunea noastra!
Unul dintre principalele criterii prin care un produs ajunge in depozitul nostru este, bineinteles, calitatea lui! De exemplu, acest pinion reductor este fabricat intr-unul dintre cele mai recunoscute ateliere din lume, Carraro,  alaturi de oameni competenti si experimentati. Are un grad mare de rezistenta la conditii grele de munca, intrucat este conceput dintr-un aliaj metalic foarte dur, tratat termic si imbunatatit! Superputerea unui pinion reductor sta in felul in care transfera cuplul dintre planetara si coroana transmisiei finale.
Serviciul nostru gratuit de consultanta, mai mult decat ai crede!
Angajatii nostri sunt niste oameni foarte implicati si oricand dispusi sa raspunda provocarilor. Practic, oricare ar fi situatia ta, sa stii ca vom gasi o solutie favorabila pentru a o rezolva! Inca de la primul pas, primesti serviciul nostru de consultanta, ce nu te va costa nimic, chiar daca vom fi mai mereu in contact.

• Ne poti pune oricate intrebari, noi avem raspunsurile pentru tine. Detalii despre piese, sfaturi, recomandari si contacte sigure pentru montaj
• Te ajutam sa faci selectia corecta a pieselor
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere al utilajului tau
• Suntem aici chiar si pentru reparatii tehnice, fie ele de urgenta, ca in situatia in care utilajul ramane imobilizat pe teren. Ei bine, atunci cand trebuie sa iesi dintr-o asemenea situatie, suntem dispusi sa venim catre tine cu echipa noastra de profesionisti colaboratori!
Acest pinion Fendt 062390R1este cel mai bun castig pentru ansamblul reductor, aducand un plus de calitate la functionare! Merita toata increderea ta, intrucat se livreaza impreuna cu propriul certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!
Daca te-ai hotarat sa obtii un pinion Fendt 062390R1 plaseaza comanda ta telefonic sau posteaza o cerere direct in site-ul nostru! Avem placerea sa-ti facem o livrare cat mai rapida, iar tu sa intri in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Daca te-ai gandit sa ridici personal produsul tau, esti binevenit la depozitul nostru!
de pe langa Bucuresti!
Treaba asta cu montajul este primul pas pe care il faci catre o functionare optima a piesei tale. Ai tot interesul sa cauti un profesionist competent, care a mai asamblat si alte transmisii finale! Un montaj care ramane in concordanta cu toate indicatiile producatorului, executat cu atentie si precizie, iti asigura o exploatare fara probleme!
Ai grija si la celelalte componente conexe!
Elementele precum capul de planetara si coroana de transmisie finala trebuie verificate, intrucat daca au semne de uzura, ar trebui inlocuite! De asemenea, simeringurile, oringurile si acele de rulmenti necesita, si ele, o evaluare!

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti

Pinionul, in ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala, preluand cuplul de la planetara si transmitandu-l mai departe, catre coroana butucului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura