Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion Valtra 062390R1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 062390R1
Cod produs
G1576UXE-A-MI
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca asteptarile tale sa fie satisfacute, iar produsele pe care le achizitionezi sa-ti fie cu adevarat de folos, sa stii ca ai ajuns la locul potrivit. Intotdeauna locul si oamenii potriviti sunt o paza buna, iar in acest caz, poti sa fii convins ca o sa primesti atentia necesara! Acest pinion Valtra 062390R1 este o piesa de transmisie super uzuala! Ai auzit cu siguranta de ea, este super obisnuita pentru fiece utilaj agricol sau de constructii!

Pinion Valtra 062390R1 - Avem piese de schimb de ultima generatie!

Un astfel de pinion este fabricat intr-unul dintre cele mai performante ateliere de creatie tehnica din lume - Carraro! Este foarte bine recomandat de catre utilizatori, iar sarcina lui elementara este sa transfere cuplul dintre planetara si coroana! Este component al ansamblului reductor si este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si imbunatatit pentru performanta!
Venim in ajutor atunci cand treci printr-o situatie neplacuta!

Nu putem rezista sa nu ne oferim ajutorul atunci cand intalnim ocazia! Manifestam un atasament ferm fata de nevoile tale, oricand, oricare ar fi situatia! Esti fericitul beneficiar al serviciului nostru gratuit de consultanta si asta iti aduce multe plusuri!

• Te ajutam sa faci selectia perfecta, 100% compatibila cu utilajul tau
• Atunci cand nu stii unde sa te duci sa montezi, avem o multime de recomandari sigure pentru tine
• Te ajutam sa iti cunosti mai bine utilajul si stabilim impreuna un plan personalizat de intretinere pe termen lung
• Suntem dispusi sa venim la fata locului, indiferent in ce zona, pentru reparatii de urgenta. De exemplu, in situatia in care utilajul tau este imobilizat pe teren, ei bine, atunci nu te ingrijora! Echipa noastra de profesionisti colaboratori este gata sa actioneze pentru a te scoate din impas!
Acest pinion Valtra 062390R1 este cel mai bun castig pentru ansamblul reductor, aducand un plus de calitate la functionare! Merita toata increderea ta, intrucat se livreaza impreuna cu propriul certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!
Daca te-ai hotarat sa obtii un pinion Valtra 062390R1 plaseaza comanda ta telefonic sau posteaza o cerere direct in site-ul nostru! Avem placerea sa-ti facem o livrare cat mai rapida, iar tu sa intri in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Daca te-ai gandit sa ridici personal produsul tau, esti binevenit la depozitul nostru!
de pe langa Bucuresti!
Treaba asta cu montajul este primul pas pe care il faci catre o functionare optima a piesei tale. Ai tot interesul sa cauti un profesionist competent, care a mai asamblat si alte transmisii finale! Un montaj care ramane in concordanta cu toate indicatiile producatorului, executat cu atentie si precizie, iti asigura o exploatare fara probleme!
Ai grija si la celelalte componente conexe!
Elementele precum capul de planetara si coroana de transmisie finala trebuie verificate, intrucat daca au semne de uzura, ar trebui inlocuite! De asemenea, simeringurile, oringurile si acele de rulmenti necesita, si ele, o evaluare!

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti

Pinionul, in ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala, preluand cuplul de la planetara si transmitandu-l mai departe, catre coroana butucului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura