Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion pentru punte Carraro 1402

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 1402
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru ar putea fi o inspiratie pentru tine, intrucat orice iti propui sa faci, vei gasi sustinerea echipei noastre! Oricare ar fi circumstantele in care se regaseste utilajul tau, noi vom actiona pentru a te scoate din incurcatura! Acest pinion punte Carraro 140215 este o piesa a ansamblului reductor si se bucura de nenumarate solicitari, asa incat ne straduim sa o regasesti permanent pe stocul nostru!

Iti putem aduce orice piesa, indiferent in ce parte a lumii se fabrica!
Alaturi de noi vei avea intotdeauna siguranta ca totul este posibil! Serviciile noastre complete se refera la atitudinea pe care o avem in fata produselor, carora le facem o selectie foarte drastica, in functie de calitatea lor. Acest pinion pentru punte Carraro 140215 se fabrica intr-unul dintre cele mai cunoscute ateliere tehnice din lume, alaturi de cei mai pregatiti ingineri din lume. Este prelucrat dintr-un metal de inalta calitate, un aliaj care a fost tratat termic pentru rezistenta lui in orice situatie. Isi exercita cu brio functia in ansamblul reductor, aceea de a trasfera cuplul de la planetara catre coroana transmisiei finale!

Suntem gata sa actionam pentru tine, in orice situatie!
Clientii nostri primesc ceva in plus, un serviciu gratuit de consultanta extrem de folositor in activitatea de productie! Practic oricare ar fi situatia in care te afli, trebuie sa ne soliciti ajutorul, iar noi vom raspunde cu promptitudine!
• Te ajutam sa faci selectia corecta, compatibila cu modelul tau
• Iti oferim si cele mai fine detalii despre piese, ce ar trebui sa faci pentru a le ingri, dar mai ales, la cine sa apelezi penru montaj.
• Alaturi de noi poti sa iti stabilesti un plan personalizat de intretinerele al utilajului tau
• Atunci cand ai defectiuni, chiar si dintre cele mai ingrijoratoare, fii sigur ca te poti baza pe asistenta noastra tehnica! Suntem gata sa iti oferim reparatii de urgenta, chiar acolo unde este imobilizat utilajul tau

Acest pinion punte Carraro 140215 poate fi cumparat cu incredere, detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa achizitionezi cu usurinta acest pinion punte Carraro 140215, printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri, sau inregistrand o cerere direct in site-ul firmei. Noi ne ocupam de o expediere rapida, iar tu vei primi produsul cat mai curand, in localitatea ta, cu plata ramburs. Poti sa ridici si personal comanda ta, direct din sediul nostru!

Recomandam cu fermitate ca montajul sa fie realizat de un profesionist cu experienta. Un montaj corect din toate privintele va ajuta piesa de schimb sa isi extinda perioada de functionare!
Este necesar sa evaluezi si elementele conexe, pentru un montaj optim!
Este cel mai potrivit momentu pentru imbunatatiri, mai ales daca se observa semne de uzura pe la coroana si capul de planetara. De asemenea simeringurile, oringurile si acele de rulmenti, ar trebui verificate cu atentie. Fiecare dintre aceste elemente ar fi bine sa fie inlocuite.

Specificatii tehnice:
• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti

Codul produselor:
ENH26TV1-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura