Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc HSW 852-04-1298

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
HSW 852-04-1298
Cod produs
26730NIK-A
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai hotarat sa oferi utilajului tau ceva mai mult decat niste piese de schimb pe care esti nevoit sa le schimbi mult prea des, hai sa facem cunostinta! Avem un depozit utilat „cu de toate”, mai mult decat atat, tot ce vei gasi la noi poarta timbrul calitatii si te sustine sa ai o activitate cu cat mai putine intreruperi! Practic, noi putem sa-ti aducem orice piesa ne ceri, indiferent in ce parte a lumii se fabrica.

Aceasta coroana HSW 852-04-1298 este o creatie super interesanta, marca Original Carraro, lucrata cu multa stiinta de catre cei mai buni ingineri din lume. O regasesti chiar acum pe stocul nostru si iti poate fi livrata in orice zona din tara!

Cumpara de la noi si vei obtine calitate la superlativ!
Aceasta coroana HSW 852-04-1298 provine dintr-un laborator extrem de dinamic, unde se concep piese de ultima generatie, gata sa usureze munca ta! Este prelucrata din cel mai bun aliaj metalic si se comporta excelent pe teren, acolo unde intalneste socuri mecanice si tensiuni carora le rezista fara sa se sparga. Coroana de butuc HSW 852-04-1298 are rolul de a transmite un cuplu sporit in angrenajul de transmisie finala!

Alaturi de noi esti asistat tehnic in orice moment!
Cunoastem foarte bine nevoile tale si stim ce inseamna pentru tine o zi de munca intrerupta de nesuferitele defectiuni! Noi te putem asista in fiece moment asa ca asteptam apelurile tale! Serviciul nostru gratuit de consultanta    inseamna o evolutie pentru tine si afacerea ta, intrucat vei invata alaturi de noi care sunt pasii de urmat pentru ca utilajul tau sa functioneze la capacitatea lui maxima mai mult timp! Inca din momentul in care trebuie sa alegi piesa potriva si pana in momentul in care o vei vedea montata, vei primi sfaturile noastre! Poti, de asemenea, sa stabilesti alaturi de noi un plan personalizat de intretinere al pieselor de schimb, dar ne poti solicita si suportul tehnic atunci cand ai defectiuni. Venim chiar la fata locului, pentru reparatii de urgenta, atunci cand defectiuni mai ingrijoratoare iti imobilizeaza utilajul in    mijlocul zilei de munca!

Aceasta coroana HSW 852-04-1298 dispune de un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Iti este incredintat la primirea coletului, alaturi de factura si, desi sunt extrem de rare aceste defectiuni, fii sigur ca il poti folosi pentru a gasi o rezolvare in favoarea ta.

Daca esti hotarat sa cumperi o coroana HSW 852-04-1298 atunci plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site-ul nostru! Odata facuta expedierea, vei intra in posesia produsului in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Daca iti doresti sa ridici personal produsele tale, atunci te asteptam direct la sediul nostru!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de un profesionist experimentat, care a mai asamblat transmisii finale. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare fara probleme! Daca nu stii incotro sa te duci, avem o multime de recomandari pentru tine! O vom gasi impreuna pe cea mai potrivita!
Sa verificam si elementele conexe!
Este cel mai bun moment pentru a inlocui si elementele conexe, in acest caz, pinioanele, simeringurile si oringurile. Un montaj optim te va feri de o noua intrerupere, asa ca daca elementele de mai sus prezinta urme de uzura, nu ezita nicio clipa, intrucat ele trebuie schimbate.

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 26730NIK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura