Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot HSW 852-04-1473

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
HSW 852-04-1473
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ai senzatia ca esti depasit de problemele tehnice ale utilajului tau sau daca pur si simplu vrei sa-i aduci cateva imbunatatiri, apeleaza la agentii nostri si vei fi fericitul castigator al unor servicii complete.
Piesa pe care o cauti acum, acest pivot HSW 852-04-1473, este o piesa de transmisie, extrem de bine vanduta. Fiind una uzuala, este gazduita in depozitul nostru alaturi de multe alte modele de super calitate.

Suna acum si cere o oferta personalizata!
Acest pivot HSW 852-04-1473 a fost fabricat intr-un atelier tehnic marca Original Carraro si intruneste toate calitatile pentru a echilibra utilajul si a sustine greutatea lui in totalitate. Produs dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, este extrem de rezistent socurilor si tensiunilor si prezinta cele mai scazute sanse de a se rupe. Contribuie la un viraj eficient si nu se va defecta in mijlocul zilei de lucru, punandu-te in situatii neplacute.

Clientii nostri beneficiaza de servicii complete!
Depozitul nostru a devenit un suport tehnic real pentru muncitorii din intreaga tara, iar agentii nostri au cu acestia o comunicare avantajoasa lor de fiecare data.
Cu alte cuvinte, dificultatile tale devin provocarile noastre, iar impreuna vom gasi cele mai bune solutii pentru tine, prin implementarea serviciului nostru gratuit de consultanta!

Ai incredere in acest pivot HSW 852-04-1473 si lasa grijile deoparte la achizitionarea lui. In pimul rand, daca te-ai consultat cu agentii nostri, stii sigur ca piesa este una compatibila cu modelul tau! Pe de alta parte, produsul detine o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Ai incredere ca vom gasi intotdeauna o solutie satisfacatoare pentru tine, daca esti nemultumit sau daca situatii neplacute ti se intampla.

Pentru a cumpara un pivot HSW 852-04-1473 plaseaza o comanda catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul firmei. Noi ne mobilizam imediat si prelucram cererea ta pentru a fi facuta livrarea. Ai putea intra in posesia comenzilor tale in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs.
Depozitul nostru te asteapta!
Poti ridica chiar tu coletul tau, daca iti face placere sa ne vizitezi. Cu aceasta ocazie vorbeste cu angajatii nostri despre cum ai putea ingriji mai bine utilajul tau, pe termen lung.

Montajul unei piese de schimb poate fi o poveste de succes daca vei respecta indicatiile noastre si vei expune utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate. Nu uita ca experienta noastra ne-a invatat sa facem investitii folositoare pe termen lung.

Invata si tu din experientele noastre!
Daca piesa va fi montata gresit, ei bine, nu prea mai ramane nimic de facut, decat sa o schimbi din nou, in cel mai scurt timp. Montajul corect al piesei este primul pas catre o durata extinsa a perioadei de functionare. Si este primul lucru pe care il faci pentru ca investitia ta sa se mentina cat mai mult timp!

Cere cateva sfaturi agentilor nostri!
Sunt sanse mari sa nu cunosti ateliere de specialitate sau poate cei pe care ii cunosti ofera servicii indoielnice. Noi avem atat de multe recomandari de facut, incat o vom gasi cu siguranta pe cea mai potrivita tie si modelului pe care il detii.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: X7CEKIUW-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura